Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

MK Group

MK Group logo
Bul.Mihajila Pupina 115e
Beograd
Srbija
011 3539 539
> 1000
101696756
08179107

MK Group


MK Group je holding kompanija koja predstavlja sinonim za 35 godina uspešnog i održivog poslovanja. Našu pokretačku snagu ne čini samo tim od 7000 zaposlenih, već i više desetina hiljada poslovnih saradnika. Zahvaljujući korporativnom upravljanju i stabilnoj saradnji sa svim relevantnim partnerima, kompanija je tokom svih ovih godina postala lider u tri ključne oblasti poslovanja: agrar, turizam i bankarstvo.

Tokom gotovo četiri decenije uspešnog rada, proširili smo poslovanje u Jugoistočnoj Evropi sa posebnim akcentom na 4 zemlje regiona: Srbiju, Sloveniju, Hrvatsku i Crnu Goru. Sva ova tržišta danas jasno prepoznaju da cilj kompanije MK Group nije samo stvaranje dobrih finansijskih rezultata već i razvoj 123 lokalne zajednice u kojima poslujemo. Kada govorimo o unapređenju zajednica, mislimo pre svega na naše ljude, saradnike, institucije i društvo u celini.

U poslednjih 5 godina realizovali smo 500 društveno odgovornih akcija i uložili 5.000.000 eur u razvoj ljudi i njihovih lokalnih zajednica. Posebno smo ponosni na našu društveno odgovornu akciju “Podrška porodici” u okviru koje svakog kolegu koji u tekućoj godini postane roditelj nagrađujemo novčanom subvencijom. U protekle tri godine, koliko organizujemo ovu tradicionalnu aktivnost, nagradili smo 400 porodica i više od 860 dece, čime jasno ističemo značaj negovanja porodičnih vrednosti.

Svaki pojedinac u sistemu vođen je ključnim vrednostima koje kompanija neguje a to su - pouzdanost, timski duh, inovativnost i odgovornost.

Beograd

Bulevar Mihajla Pupina 115 e, 11070 Novi Beograd

Telefon/fax: +381 11 3539 539; 3539 555

Fax: +381 11 3539 599

Novi Sad

Bulevar oslobođenja 60-62, 21000 Novi Sad

Telefon: +381 21 4878 369

Fax: +381 21 6616 850

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Proces zapošljavanja i selekcije u MK Group-u ili u članicama MK Group sistema

Sva slobodna radna mesta u MK Group-u i u članicama MK Group sistema su javno, eksterno oglašena u sredstvima javnih informisanja ili na pogodnim, za ovu svrhu namenjenim internet site-ovima. Objava se takođe oglašava i interno na internom portalu kompanije.

Proces selekcije je organizovan u cilju dobijanja kanidata koji će na najbolji način zadovoljiti poslovna očekivanja i ciljeve kompanije, zbog čega je čitav proces baziran na poštenom i fer odnosu prema svim prijavljenim kandidatima. Svi zainteresovani kanidati za posao, imaju jednake mogućnosti za zapošljavanje, a u procesu selekcije su potpuno ravnopravni. Komparacija prijavljenih kanidata se obavlja u odnosu na njihove sposobnosti, veštine i kvalifikacije relevantne zahtevima radne pozicije za koju su se kanididovali, kao i opisu radnog mesta.

Procedure pri zapošljavanju u MK Group-u ili u članicama MK Group sistema :

Rukovodilac sektora uočava potrebu za zapošljavanjem radnika, zbog čega popunjava zahtev koji se prosleđuje Službi za ljudske resurse i menadžeru ljudskih resursa koji koordinira proceduru oglašavanja slobodnog radnog mesta. Svaki oglas za upražnjenu ili novu radnu poziciju u MK Group-u ili u članicama MK Group sistema sadrži sledeće: tačan naziv radnog mesta, opis posla, sektor, zahteve, znanja i karakteristike koje novozaposleni treba da ispuni, obavezan znak MK Group-a ili članice MK Group sistema, kao i tačnu adresu i e-mail adresu Službe za ljudske resurse na koju se prijave mogu slati. Sve prijave prima i pregleda Služba za ljudske resurse. Nakon detaljnog pregleda kvalifikacija i prethodnih radnih iskustava prijavljenih kandidata, pravi se uži krug kanidata koji se pozivaju na psihološko testiranje; Na osnovu rezultata testiranja, menadžer ljuskih resursa poziva na intervju kanidate koji su ostvarili najbolje rezultate, nakon čega pravi uži krug od 3 do 5 najboljih kandidata, koje prezentuje nadležnom rukovodiocu; Kvalifikovani kanidati se nakon toga pozivaju na još jedan intervju, koji se obavlja pred minimalno dve osobe - nadležni rukovodilac, menadžer ljudskih resursa i poželjno još jedna osoba iz sektora. Konačnu odluku i autorizaciju prijema daje rukovodilac sektora. Svi kandidati koji su učestvovali u procesu selekcije, pisanim putem se obevaštavaju o krajnjem ishodu;

MK Group ili članice MK Group sistema takođe:

Prethodno proverava reference odabranog kandidata; Po prijemu novozaposlenog radnika organizuje Program orjentacije za lakše uvođenje u posao; Ima jasno i strogo propisan Kodeks poslovnog ponašanja i oblačenja;

Šta je sve važno da bi se dobio posao u MK Group-u ili u članicama MK Group sistema :

Stručna sprema i znanje, uspeh u toku školovanja, diplome, licence, nagrade...; U zavisnosti od poslovne pozicije, posebno se vrednuju dodatne veštine i znanja - strani jezici (engleski, nemački ili italijanski), znanje rada na računaru, vozačka dozvola B ili neke druge kategorije; Individualne lične karakteristike - komunikativnost, inicijativa, samopouzdanje, odgovornost, strpljivost i tolerancija... Intelektualni potencijali, analitičnost i fleksibilnost u mišljenju, brzina i efikasnost; Emotivna zrelost i stabilnost;

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.