Mobexpert Group d.o.o.

Mobexpert Group d.o.o.

O kompaniji

O kompaniji...

Kompanija Mobexpert danas ima 4.500 zaposlenih i 3.500 radnika u fabrikama nameštaja, pet preduzeća za export/import i transport robe, i jednu firmu u poslovima nekretnina. Firma izvozi i na tržišta zapadne Evrope, gde smo opremali kancelarije u Holandiji, Nemačkoj i Francuskoj, a poslednja velika investicija kompanije van matične zemlje bio je novosagrađeni hipermarket u Sofiji, ukupne vrednosti od 15 miliona evra. Nakon 14 godina od otvaranja svoje prve fabrike za izradu kancelarijskog nameštaja u Bukureštu, Mobexpert danas ima 10 fabrika i 32 izložbena salona u istočnoj Evropi (od kojih je jedan u Beogradu), a u samoj Rumuniji pokriva preko 60% tržišta. U Bukureštu su kupcima na raspolaganju četiri hipermarketa na 40.000 kvadratnih metara izložbenog prostora, a sveukupni obrt kompanije je samo u prošloj godini dosegao 167 miliona evra. U Srbiji poslujemo od juna 2005. godine i možemo sa sigurnošću reći da smo se u okviru svoje delatnosti plasirali među pet najboljih.

O planovima...

Iako je u Srbiji za sada jedini izložbeno-prodajni prostor Mobexperta onaj u beogradskom Sava Centru, u kompaniji nameravamo da u ovoj godine pronađemo odgovarajuće zemljište na kojem bi sagradili hipermarket po uzoru na one iz okruženja, ili da ostvarimo saradnju sa nekim od domaćih partnera i da na taj način širom naše zemlje distribuiramo nameštaj iz svoje prioizvodnje, kako kancelarijskog tako i kućnog nameštaja.

Vođeni idejom o kancelariji kao o drugoj kući, u Mobexpertu smo razvili koncept kancelarijskog nameštaja koji odiše komforom prateći prepoznatljivi korporativni identitet kompanije.

O uslugama...

Svojim klijentima nudimo sledeće usluge:

  • specijalizovana podrška od strane stručnog tima
  • ključna rešenja u planiranju poslovnog prostora
  • kontinuitet u snadbevanju
  • skladištenje i premeštanje nameštaja
  • transport i montaža
  • 2-5 godina garantnog perioda
  • servis 8h/dnevno, 6 dana/nedeljno

Kontakt

Adresa

Milentija Popovića 9, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17575449

PIB

103566754