Mobi Banka a.d.

Mobi Banka a.d.

O kompaniji

O nama

Mobi Banka, deo PPF grupe, jedna je od najbrže rastućih mobilnih i onlajn banaka u regionu. Za 8 godina poslovanja približava se broju od 700.000 klijenata. Prateći ovaj dinamičan rast, strateško opredeljenje Banke je razvoj inovativnih digitalnih proizvoda, uz sinergiju telekomunikacionih i bankarskih rešenja, koji će biti dostupni korisnicima prvenstveno kroz mobilno i onlajn bankarstvo.

Od samog početka 2014. godine, cilj Mobi Banke, tada Telenor banke, bio je da potpuno promeni način na koji se obavljaju bankarski poslovi. Iako je promenila ime, banka je zadržala svoju misiju, ali i pionirsku ulogu na tržištu. 

Mobi Banka prva je osmislila i uvela mCash uslugu kojom klijenti, uz pomoć telefona, bez kartice, mogu da podignu ili uplate novac. Istovremeno, Banka je razvila mPos uslugu koja trgovcima omogućava naplatu dobara i usluga samo uz pomoć mobilnog telefona. 

Kao deo PPF grupe, Banka u 2022. godini nastavlja sa inovacijama i transformacijom bankarstva. Mobilno, neposredno i jednostavno bankarstvo, to je Mobi. 

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Omladinskih brigada 88, Airport city, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17138669

PIB

100000049