MODENA Line d.o.o.

MODENA Line d.o.o.

O kompaniji

MODENA Line d.o.o. ja privatno proizvodno preduzeće, sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u oblasti proizvodnje ženskih i dečijih čarapa. Osnovana 1992 god. kao zanatska radnja vremenom je postala moderna, ozbiljna firma koja je prisutna na celom domaćem, ali i na tržištu drugih zemalja. Mnoštvo zadovoljnih kupaca i klijenata iz Rusije, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Grčke su dokaz kvaliteta naših proizvoda i ispravnosti strategije razvoja poslovanja naše firme.

 
Iskustvo menadžmenta i zaposlenih MODENA Line d.o.o. u delu upravljanja ljudskim resursima, organizacije proizvodnje, dizajna i nastupa na tržištu, stečeno u prethodnih 15 godina predstavlja osnovni naš kapital i temelj za dalji razvoj. Naziv MODENA simboliše proizvode izrađene od italijanskih sirovina po italijanskoj tehnologiji.


Vizija MODENA Line d.o.o. je da postane regionalni lider u oblasti proizvodnje čarapa i da bude predvodnik na području Balkana po kvalitetu proizvoda iz ove oblasti. To planira da ostvari strategijom konstantnog ulaganja u razvoj i modernizaciju postojećih proizvodnih kapaciteta i zapošljavanje novih radnika.


Firma se nalazi u Kragujevcu u industrijskoj zoni "Petrovac", u ulici Kanicova bb na magistralnom putu Kragujevac-Topola. Proizvodni proces je organizovan u moderno izgrađenom poslovnom prostoru od 1500m2, uz korišćenje najsavremenije italijansku tehnologije u oblasti proizvodnje i dorade ženskih i dečijih čarapa. U poslovnom delu zgrade nalazi se i »SHOW ROOM« kao izložbeni prostor za promociju svih naših artikala.
Naši veleprodajni objekti nalaze se u sledećim gradovima: Kragujevac, Beograd, Niš, Novi Sad, Ljubljana, Skoplje, Banja Luka, Sarajevo, Podgorica, Moskva.

Kontakt

Adresa

Kanicova bb, 34000 Kragujevac, Srbija

Kontakt
Matični broj

17611682

PIB

103534370