Modoolar d.o.o.

Modoolar d.o.o.

O nama

Modoolar je novo ime, nastalo kao rezultat brendiranja od strane našeg kreativnog tima, dok sama kompanija, ranije poznata pod nazivom NetBox, postoji još od 2008-e. Svih ovih godina, kompanija je rasla i razvijala se zajedno sa svojim zaposlenima, da bi se danas mogla pohvaliti brojnim zadovoljnim klijentima širom sveta i korporativnom kulturom koja uspešno balansira između podrške svojim zaposlenima i usmerenosti na postignuće i uspeh.
 
Modoolar je prva kompanija u Srbiji koja je počela da se bavi Odoo-om, jednim od najpoznatijih i najzastupljenijih ERP rešenja otvorenog koda na svetu, i prvi je zvanični Odoo partner za Srbiju. Biti prvi u nečemu nesumnjivo je prednost, no biti lider i van granica naše zemlje cilj je kome težimo. Kao potvrda da smo na dobrom putu da pomenuto i ostvarimo jeste status Odoo gold partnera, priznanje koje smo dobili zahvaljujući broju korisnika i kvalitetu naših usluga, i jedina smo firma u regionu koja je ostvarila ovakav uspeh.
 
Modoolar pomaže klijentima da dobiju najbolje ERP rešenje krojeno po meri njihovog biznisa, ali za naše klijente mi nismo samo pružaoci usluga, već smo i pouzdan partner. Takođe smo i kompanija koja je orijentisana na akciju i promene, tako da nam ni inovacije nisu strane. Autori smo Odoo aplikacije za agilno vođenje projekata koja je donirana Odoo zajednici (OCA) i na osnovu koje razvijamo naš proizvod - Scrummer. Kako je Scrummer u potpunosti integrisan sa Odoo ERP-om, naši klijenti su u prilici da dobiju najbolje od oba sistema. Jedan od naših ciljeva jeste i da razvijemo Agilni univerzitet akreditovan od strane Scrum Alijanse koji će biti centar ovog dela Evrope kada je agilni projektni menadžment u pitanju.
 
Tehnologije u kojima najviše radimo su: Python, .NET, JavaScript, PostgreSQL, SQL Server 
 
U kompaniji je trenutno 20 zaposlenih, koji svojim specifičnim znanjem i iskustvom doprinose dinamičnosti našeg okruženja, i čije su zadovoljstvo i dalje usavršavanje, pored već pomenutih, osnovne vrednosti kompanije Modoolar.


Naši zaposleni

Aleksandar Minović
Odoo solutions developer

U Modoolar-u sam počeo da radim 2014. godine kao programer, koji je posle završenog FON-a već imao par godina iskustva u IT industriji. Ono što me je posebno privuklo kada je Modoolar u pitanju je što sam svoju strast prema razvoju softvera mogao da upotpunim i znanjem koje prevazilazi programiranje, a tiče se poznavanja poslovnih procesa. Uz podršku iskusnijih kolega brzo sam napredovao, a pozicija na kojoj se nalazim pruža mi velike mogućnosti za profesionalni i individualni razvoj. Moj glavni zadatak je da razvijam rešenja bazirana na Odoo platformi po meri biznisa naših klijenata, a kako kompanija teži da pređe na agilan razvoj softvera u planu je da preuzmem i ulogu Scrum mastera. Pored toga što uživam u svom poslu koji je dinamičan i zabavan, timski duh i drugarska atmosfera (koji se iz kancelarija posle posla često prenesu i u lokalnu pivnicu :-)), bez sumnje olakšavaju rad i pozitivno utiču na moje i zadovoljstvo mojih kolega u Modoolar-u.   

Maja Roljić
​Product Owner

Moja karijera u Modoolar-u je veoma dinamična. :-)
Nakon završenog Saobraćajnog fakulteta, smer Telekomunikacije, i radnog iskustva u web prodaji, 2015. godine zaposlila sam se u Modoolar-u kao QA tester. Sticanjem novog funkcionalnog znanja i razvojem tehničkih sposobnosti, poziciju QA testera zamenila sam pozicijom Business Analyst-a. Tom prilikom, veliku pomoć i podršku imala sam od svojih kolega, koji nesebično dele svoje znanje i informacije. Kako u poslednje vreme Modoolar teži agilnosti kada je u pitanju razvoj proizvoda i usluga, deo zaposlenih, među kojima sam i ja, prošao je Scrum edukaciju, i u skladu sa tim posao koji trenuto obavljam jeste posao Product Owner-a.
Veoma mi je drago da sam deo tima koji se stalno razvija i koji uspešno balansira između prijateljske i radne atmosfere. Takođe, kako sam majka dvoje dece, veoma cenim mogućnost koju mi Modoolar pruža da uspešno organizujem svoj poslovni i privatni život.  

Nikola Rabrenović
Odoo solutions developer

Svoju karijeru u IT-u započeo sam u Modoolaru pre 4 godine. U početku sam bio praktikant koji je tek trebalo da uči i da se dokazuje. Na tom putu imao sam oslonac u svojim kolegama, a svako moje napredovanje je bilo prepoznato, što mi je veoma značilo. Danas, kao već iskusan programer, najviše uživam u kompleksnim zadacima koji se tiču backenda, a podrazumevaju rad na arhitekturi i logici sistema. Ispunjava me kada samostalno dođem do rešenja, ali i kada zajedno sa svojim kolegama timski priđemo komplikovanijim zahtevima.
U timu Modoolara vlada jednakost i otvorenost, a ono što mi posebno prija jeste poverenje koje nadređeni imaju u zaposlene. Ljudi sa kojima radim za mene nisu samo kolege, već su i prijatelji sa kojima se družim i van posla. Drugarskoj atmosferi u kompaniji doprinose česti timbildinzi, proslave rođendana i uspešno završenih projekata, kao i negovanje humora koji posao čini zabavnim.  

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/modoolar/
Modoolar modoolar 14 Oct 2018, 15:14
RT @AgileHumans: 1st Agile Humans Belgrade Day! 24 October 2018 Hilton Belgrade A time to imagine and experience how we can transform our…
Modoolar modoolar 14 Oct 2018, 15:10
RT @AgileHumans: The First Advanced Scrum Masters training course in the Western Balkans in Belgrade just finished. Two days of interactive…
Modoolar modoolar 14 Oct 2018, 15:10
RT @AgileHumans: Hard at work.😊Our fall events have kicked off with the Best Certified Scrum Master training with the amazing Paul Goddard.…
Modoolar modoolar 14 Oct 2018, 15:09
RT @AgileHumans: 1st Advanced Certified Scrum Master training in Serbia. With an amazing @PaulKGoddard. #acsm @ScrumAlliance #agile #Scrum…
Modoolar modoolar 14 Oct 2018, 15:09
RT @PaulKGoddard: And thoroughly enjoyable it was too 👍 https://t.co/xSu51zX0DO

Kontakt

Modoolar d.o.o.

Kneza Miloša 43,​ Kralja Milana 25, Beograd, SRBIJA

info@modoolar.com

www.modoolar.com

+381 11 405 50 44
Facebook
Twitter