Mona d.o.o.

Mona d.o.o.

O kompaniji

Priča o Mona brendu počinje 1989. godine, kada je istoimenu kompaniju osnovao bračni par - Nada i Đorđe Momirović.

Tokom više od tri decenije postojanja, ova porodična kompanije prošla je dug razvojni put proširivši svoje poslovanje na više stranih tržišta s ambicijom da postane globalno prepoznatljiv brend.


Mona je danas sinonim za kvalitet - brend prepoznatljiv po proizvodnji kvalitetne muške i ženske odeće od kože i tekstila, kao i kožne galanterije čiji se svaki komad detaljno osmišljava i ručno izrađuje.


U Moni modu tretiramo kao vrhunski umetnički izraz i sastavni deo svakodnevne kulture. Stoga iz sezone u sezonu stvaramo jedinstvene i ready-to-wear komade od najkvalitetnijih materijala. Sve modele koje realizuje naš kreativni tim dizajnera vidimo na modernim, ostvarenim i sofisticiranim ženama i muškarcima.


OD ČEGA SMO SATKANI?


MONA je danas kompanija koju čini preko 850 zaposlenih u 6 država, a koja uprkos brzom rastu i velikim ambicijama nastavlja da neguje iste vrednosti i ljubav prema poslu koja je utkana u svaki šav.


Kvalitet - Ne pravimo kompromise kada su u pitanju kvalitet proizvoda i usluga. Od sebe očekujemo izvrsnost u radu i za kolege imamo kompetentne ljude koji dobro poznaju i rade svoj posao.


Timski rad - Ni jedan izazov nije nesavladiv jer pred njega stajemo kao tim. Volimo da radimo zajedno, rado pomažemo jedni drugima i razmenjujemo znanje i iskustva.


Adaptabilnost - Kako bismo nastavili da podižemo standarde kvaliteta, idemo u korak s vremenom i prilagođavamo se potrebama tržišta. Lako se snalazimo u nepredviđenim situacijama. Cenimo kolege koje su otvorene ka novinama u radu i brzo im se prilagođavaju.


Odgovornost - Stojimo iza svojih odluka i postupaka i preuzimamo odgovornost za iste. Cenimo kolege koje ne odugovlače sa odlukama. Na grešku gledamo kao na prostor da naučimo i zato ne tražimo izgovore već rešenja.


Brižnost - Vodimo računa o potrebama naših kolega i izlazimo im u susret kako bi mogli da uklope privatne i poslovne obaveze. Cenimo kolege koje imaju razumevanja za druge i postupaju prema drugima vodeći računa o njihovim osećanjima i pravima.


Proaktivnost i razvoj - Ne čekamo i ne prepuštamo stvari slučaju, već smo uvek u potrazi za efikasnijim rešenjima. Zato cenimo kolege koje iznose svoje ideje i podržavamo ih u realizaciji. Važno nam je da kontinuirano unapređujemo radne procese i svaki dan imamo priliku da naučimo nešto novo. Razvoj kompanije proističe iz rasta svakog pojedinca i zato svojim zaposlenima mimo eksternih edukacija obezbeđujemo i niz interno organizovanih obuka.


Pravičnost - Za sve važe isti standardi i pravila. Poštujemo dogovor i držimo reč. Svi procesi se odvijaju na način koji ne diskriminiše ljude po polu, godinama, rasi, nacionalnosti, seksualnosti, religiji ili bilo kojoj drugoj ličnoj karakteristici. Kao jednu od svojih najveći snaga prepoznajemo upravo to što među zaposlenima imamo ljude različite životne dobi i sa različitim kulturološkim zaleđem. U 2022. godini u kompaniji Mona imamo 81% žena među zaposlenima i čak 70% zaposlenih na pozicijama višeg i srednjeg menadžmenta čine žene.


Kada biste razgovarali sa našim zaposlenima, neki bi Vam govorili o razvoju kompanije i brendova MONA i MONA Man jer su tu od samog osnivanja, drugi bi pričali o tome koliko je bilo izazovno ući u tako veliku i složenu organizaciju, a treći predočili koliko toga ovde možete naučiti. Ipak, ono što bi svako svojim primerom mogao da Vam pokaže, jeste šta znači voleti svoj posao i baviti se njime pasionirano.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Dračka 3, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07489234

PIB

100002178

Broj zaposlenih

501 - 1000