Mona Hospitality Management

Mona Hospitality Management

O kompaniji

Kompanija Mona Hospitality Management prve poslovne korake napravila je 2011. godine. Međutim, naša priča počinje mnogo ranije - 2003. godine, kada modna kuća Mona odlučuje da uđe u svet hotelijerstva.

Te godine, Mona preuzima svoj prvi objekat, a nakon toga nastavlja sa drugim značajnim investicijama. Osam godina kasnije “hotelska priča“ razdvaja se od modne i tako nastaje kompanija Mona Hospitality Management.

Nas danas čini veliki i čvrsto povezan tim, posvećenih i motivisanih profesionalaca, sa jasno definisanom vizijom da izgradi najuspešniji domaći i regionalni hotelski brend.

Cilj našeg poslovanja je upravljanje hotelima kako u našem, tako i u vlasništvu drugih investitora. U svom portfoliju Mona Hospitality Management danas ima nekoliko hotela: hotel Mona Plaza Zlatibor na Zlatiboru, Mona Plaza i Argo u Beogradu, hotel Javor u Kušićima, kao i tri projekta na čijoj realizaciji vredno radimo.

Hotel Mona Plaza u Beogradu, čija su vrata zvanično otvorena u februaru 2020. godine, predstavlja naš najnoviji poslovni podvig!


Građenje karijere mladih
Smatramo da mladim i ambicioznim ljudima treba pružiti šansu da napreduju i rade na sebi, zbog čega već godinama organizujemo brojne programe praksi. Iz te inicijative proistekla je i mogućnost da veliki broj praktikanata upravo u našoj kompaniji započne svoj karijerni put.

Stoga, svakome ko je na početku svog profesionalnog razvoja ili tek treba da se upozna sa poslovnim ambijentom naša vrata su uvek otvorena. Naš cilj je da mladima koji tek stupaju u poslovni svet pružimo mogućnost da steknu znanja i veštine kroz iskustva koja će im pomoći da lakše savladaju prve poslovne izazove.

U saradnji sa školama koje primenjuju program dualnog obrazovanja, srednjoškolcima omogućavamo da putem inovativnog i savremenog načina „učenja kroz rad“, svoje prve stručne veštine i praktična znanja steknu u našim hotelima.

Pored prilike da se oprobaju kroz program praksi, mladima smo omogućili i programe stipendiranja. Ukoliko srednjoškolci ili studenti, tokom prakse u našim hotelima, pokažu interesovanje za daljim obrazovanjem i građenjem karijere u našoj kompaniji, imaju priliku da postanu naši stipendisti. U toku studija pružamo finansijsku podršku, brojne savete i pomoć u prevazilaženju prvih „studentskih muka“, a nakon završetka studija obezbeđujemo radnu poziciju za koju su se kod nas usavršavali ili iskazali interesovanje.

Svi na jednom mestu!
Kako okupiti veliki tim iz naših hotela sa različitih destinacija? Nakon dugih razmišljanja rodila se ideja da po prvi put organizujemo konferenciju koja bi okupila celu MHM družinu na jednom mestu. Odlučili smo da se ona odigra u našem hotelu na Zlatiboru!
Svi članovi našeg tima spakovali su svoje kofere, i iz različitih krajeva krenuli put Zlatibora! Vreme provedeno u autobusu, obojeno pesmom i smehom, vratilo nas je u srednjoškolske dane i podsetilo na period kada su ekskurzije bile nešto što smo cele godine nestrpljivo iščekivali!
Konferenciji smo dali naziv “Zimski susret”, i potrudili se da svaki njen detalj odiše planinskom idilom i bude u duhu novogodišnjih i božićnih praznika.
Iako u jednoj kompaniji svako pripada istom timu i „igra“ za isti cilj, bilo je interesantno videti kako zaposleni igraju jedan na jedan protiv menadžmenta i odnose pobedu u društvenim igrama, stonom fudbalu i pikadu. Tokom kafe pauza radili su i džojstici playstationa, neki su se latili i mikrofona, tako da je dobar vibe prožimao čitavu konferenciju. Ovakva okupljanja su jedinstvena prilika da se ekipa dobro zabavi, bolje upozna i još čvršće poveže! Naš kreativni tim hrane i pića je za ovaj susret pripremio izvrsne planinske specijalitete. Kecelja plus direktor? Ovo može biti složena jednačina, ali rešenje je uvek zabavno. Direktori i menadžeri su zasukli rukave i sa zadovoljstvom i širokim osmehom usluživali svoje kolege!
Svima smo želeli da pokažemo koliko je njihov rad cenjen i bitan, a onima koju su se u toku prethodne godine najviše istakli uručili smo nagrade! Zaposlenog godine smo obradovali putovanjem na more, a vredne poklone dobili su i naši jubilarci i najuspešniji odeljenski trener, čime je ukazana zahvalnost za posvećenost i deljenje istih vrednosti.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Beneficije

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Cara Uroša 62-64, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21326933

PIB

110263430

Broj zaposlenih

101 - 250