Mona Hotel Management

Mona Hotel Management

O nama

Naša priča počinje 2003. godine kada je modna kuća Mona odlučila da uđe u svet hotelijerstva. Tada je preuzela prvi objekat, nakon kojeg su usledile i druge značajne investicije. Osam godina kasnije “hotelska priča” se razdvaja od modne, i tako 2011. godine nastaje Mona Hotel Management.
Cilj kompanije je upravljanje hotelima kako u našem, tako i u vlasništvu drugih investitora.
Mala grupa veoma motivisanih ljudi sa jasno definisanom vizijom da izgradi najuspešniji domaći i regionalni hotelski brend, danas je izrasla u veliki i čvrsto povezan tim koji iza sebe ima zapažene projekte i brojne poslovne uspehe.
Naš portfolio čine hoteli Zlatibor Mona na Zlatiboru, Argo i Mona Plaza u Beogradu, Javor u Kušićima, apartmani Villa Bella u Budvi, kao i tri projekta na čijoj realizaciji vredno radimo.
Hotel Mona Plaza, čija vrata sa širokim osmehom otvaramo na jesen, predstavlja naš najnoviji poslovni podvig!

Građenje karijere mladih
Želimo da mladima koji su na početku svog profesionalnog puta pružimo mogućnost da steknu znanja i veštine kroz iskustva koja će im pomoći da lakše savladaju prve poslovne izazove.
Godinama unazad organizujemo programe praksi za mlade i ambiciozne ljude koji su tek završili fakultet ili su pri kraju svojih studija. Omogućili smo da veliki broj naših praktikanata svoj put u karijeri započne upravo u našoj kompaniji. Katarina, Sofija, Milan, kao i drugi mladi ljudi, nekada su bili praktikanti, a danas su naši saradnici, asistenti i menadžeri! Pored standardnih praksi, organizujemo i programe stipendiranja. Ukoliko srednjoškolci ili studenti pokažu interesovanje, želju za daljim obrazovanjem i građenjem karijere u našoj kompaniji, imaju priliku da postanu naši stipendisti. U toku studija pružamo finansijsku podršku, brojne savete i pomoć u prevazilaženju prvih „studentskih muka“. U saradnji sa školama koje primenjuju program dualnog obrazovanja, srednjoškolcima omogućavamo da putem inovativnog i savremenog načina „učenja kroz rad“, svoje prve stručne veštine i praktična znanja steknu u našim hotelima.

Svi na jednom mestu!
Kako okupiti veliki tim iz naših hotela sa različitih destinacija? Nakon dugih razmišljanja rodila se ideja da po prvi put organizujemo konferenciju koja bi okupila celu MHM družinu na jednom mestu. Odlučili smo da se ona odigra u našem hotelu na Zlatiboru!
Decembra prošle godine, svi članovi našeg tima spakovali su svoje kofere, i iz različitih krajeva krenuli put Zlatibora! Vreme provedeno u autobusu, obojeno pesmom i smehom, vratilo nas je u srednjoškolske dane i podsetilo na period kada su ekskurzije bile nešto što smo cele godine nestrpljivo iščekivali!
Konferenciji smo dali naziv “Zimski susret”, i potrudili se da svaki njen detalj odiše planinskom idilom i bude u duhu novogodišnjih i božićnih praznika.
Iako u jednoj kompaniji svako pripada istom timu i „igra“ za isti cilj, bilo je interesantno videti kako zaposleni igraju jedan na jedan protiv menadžmenta i odnose pobedu u društvenim igrama, stonom fudbalu i pikadu. Tokom kafe pauza radili su i džojstici playstationa, neki su se latili i mikrofona, tako da je dobar vibe prožimao čitavu konferenciju. Ovakva okupljanja su jedinstvena prilika da se ekipa dobro zabavi, bolje upozna i još čvršće poveže! Naš kreativni tim hrane i pića je za ovaj susret pripremio izvrsne planinske specijalitete. Kecelja plus direktor? Ovo može biti složena jednačina, ali rešenje je uvek zabavno. Direktori i menadžeri su zasukli rukave i sa zadovoljstvom i širokim osmehom usluživali svoje kolege!
Svima smo želeli da pokažemo koliko je njihov rad cenjen i bitan, a onima koju su se u toku prethodne godine najviše istakli uručili smo nagrade! Zaposlenog godine smo obradovali putovanjem na more, a vredne poklone dobili su i naši jubilarci i najuspešniji odeljenski trener, čime je ukazana zahvalnost za posvećenost i deljenje istih vrednosti.

Naši zaposleni

Ivan, 
Saradnik u sektoru rezervacija hotela Zlatibor Mona

Nakon završenih studija, posao u hotelijerstvu nije bio visoko postavljen na mojoj listi prioriteta. Iskreno, nije se nalazio na listi uopšte. Danas je to poziv u kome bih ostao do kraja radnog veka. Zasluge za to pripadaju kompaniji Mona Hotel Management.
Počeo sam na recepciji hotela Zlatibor Mona u aprilu 2018. godine. Iako bez iskustva, tražio sam šansu da pokažem koliko umem i mogu. Dobio sam i mnogo više od toga. Na prvom mestu odlične uslove za rad, pozitivno okruženje i ono što je najbitnije - besplatno znanje! Dobijao sam i konstruktivne kritike! Samo tako možeš biti još bolji.
Posle godinu i po dana rada prelazim u sektor rezervacija. Novi izazov i iskustvo. Novi stepenik u karijeri, ali ujedno i novi korak ka cilju. Ništa od toga ne bi bilo moguće da nisam dobio šansu.

Katarina,
Saradnik u razvoju prodaje hotela Mona Plaza

Krajem 2018. godine napravila sam svoj prvi karijerni korak dolaskom na poziciju praktikant u sektoru marketinga u kompaniji Mona Hotel Management. Nakon 2 meseca rada uz sjajno mentorstvo i podršku, dobila sam priliku da se oprobam i kao praktikant u sektoru prodaje. Marta 2019. stupam na poziciju Saradnika u razvoju prodaje, čime se pokazalo da ova kompanija ima sluha za svoje zaposlene, razvoj mladih kadrova i njihovo usmeravanje u karijeri. Pored znanja i iskustva, stekla sam i divna poznanstva, koja svaki radni dan čine lepšim!

Darko,
Menadžer hotela Argo

Moj razvoj je od samog početka podržan od strane menadžmenta MHM kompanije, shodno tome sam imao priliku da prođem nekoliko stepenika profesionalnog napretka. Krajem 2014. godine, sa prethodno stečenim iskustvom u ugostiteljstvu i hotelijerstvu u našoj zemlji i SAD-u, ukazana mi je prilika da radim u hotelu Argo. Počinjem na poziciji recepcionera nakon čega gradim svoj put preko šefa recepcije do sadašnje pozicije direktora hotela.
Jedno od najznačajnih obeležja koje krase našu kompaniju su međusobna podrška i komunikacija zasposlenih u svim segmentima čineći prijatno i zdravo okruženje. Veoma sam zadovoljan što sam deo uspešnog tima i radujem se što mogu i dalje da učim i prenosim stečeno znanje. Veoma smo ponosni na ocenu 9.8 kojom su gosti ocenili uslugu u hotelu Argo, što je pokazatelj da timski duh i vredan rad uvek prođu zapaženo i nagrađeno!

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Kontakt

Mona Hotel Management

Cara Uroša 62-64, Beograd, SRBIJA

+381 11 4004 295

office@monahm.com

+381 114004 295
Facebook
Twitter