Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

MONT GLASS DOO

MONT GLASS DOO logo
Južni bulevar 38
Beograd
SRBIJA
+381114076060
20-50
107555598
20825812

MONT GLASS DOO


Kompanija MONT GLASS je jedna od vodećih kompanija na tržištu Srbije i Crne Gore u oblasti enterijerskog stakla. Najznačajniji resurs MONT GLASS-a predstavlja mlad i energičan tim, posvećen izgradnji jake i stabilne kompanije, koja je u stanju da odgovori najvećim zahtevima moderne arhitekture. Tome svedoči veliki broj referentnih objekata izvedenih u zemlji i inostranstvu, za neke od najpoznatijih domaćih i stranih investitora.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Nakon pristizanja biografija, vrši se predselekcija na osnovu obrađenih podataka, a zatim i kreiranje liste užeg izbora, sa koje će određeni broj kandidata biti pozvan na intervju u prostorije kompanije. Oni kandidati koji budu pokazali najveći stepen želje i spremnosti za radom u MONT GLASS-u, dobiće svoju šansu.

Šta nudimo našim zaposlenima?


MONT GLASS svojim zaposlenima nudi stalno zaposlenje sa stabilnim primanjima, profesionalnu opremu za rad u dinamičnom okruženju, sa mogućnošću konstantnog sticanja novih znanja i veština.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.