Movem & Co d.o.o. Beograd

Movem & Co d.o.o. Beograd

O kompaniji

Priča o našoj kompaniji počinje 1997. godine kada smo otvorili prvu multibrend radnju u Sava Centru. Iako su to bile godine neizvesnosti, mi smo imali jasan cilj – da uspostavimo novi način izbora i plasmana najkvalitetnije garderobe na tržištu.

U leto 2001.godine postali smo oficijelni franšizni partner HUGO BOSS AG. i otvaramo prvu luksuznu radnju BOSS Store Beograd, koja danas može da stoji rame uz rame sa svetskim radnjama.

2009. godine postajemo i oficijelni partner renomiranog italijanskog brenda CANALI, koji je sinonim za kvalitet italijanske krojačke tradicije, i brenda TRUSSARDI, čuvenog po svojoj eleganciji i prefinjenosti.

Iskusni u pravljenju najbolje selekcije svetskih brendova, od 2014. u mušku multibrend ponudu uvrstili smo JOOP!, Z by Zegna i Armani Jeans.

Ne preterujemo ako kažemo da veću pažnju od izbora najkvalitetnije garderobe polažemo na uslugu. Ona mora da bude besprekorna. Da imamo tim koji je u stanju da pruži uslugu po najvišim standardima, prepoznao je i naš najvažniji partner HUGO BOSS. 2013. i 2014. godine Movem Fashion prodajni tim poneo je titulu Best Practice za tržište Istočne Evrope i svih tržišta izvan EU. Osim toga, dobili smo status HUGO BOSS Gold Partnera, što znači da u ponudi imamo najreprezentativnije komade BOSS kolekcija.

Naš uspeh zavisi isključivo od uspešnog rada svakog pojedinca. 2014. i 2015. godine Movem & Co. je dobio prestižnu nagradu Srpske Asocijacije Menadžera kao poslodavca godine u kategoriji malih preduzeća.

Sve ove godine Movem je rastao, razvijao se i dobijao nove članove, stvarajući tako tim koji će nastaviti porodičnu tradiciju. Danas je Movem Fashion jedna od vodećih kompanija u premium segmentu modne garderobe u Srbiji. Priča o uspehu koji pažljivo gradimo je u toku!

Kontakt

Adresa

Zemunska 22/34, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17158015

PIB

100137904

Broj zaposlenih

51 - 100