Mozzart d.o.o.-logo

Mozzart d.o.o.

Donesi odluku!

Mozzart d.o.o.-bg

O kompaniji

Mozzart je osnovan 2001. godine sa sedištem u Srbiji kao kompanija čija je osnovna delatnost organizacija sportskog klađenja, izrada kvota i proizvodnja pratećeg softvera za podršku. Tokom prethodnih sedamnaest godina prerasli smo u lidera u oblasti igara na sreću u regionu Jugoistočne Evrope. U ovom trenutku, s više od 900 uplatnih mesta i 4000 zaposlenih, brend je prisutan na teritoriji Srbije, Rumunije, Republike Srpske i Makedonije.
Celokupna poslovna politika kompanije Mozzart je zasnovana na modernim principima poslovanja, uz kontinuirano unapređenje usluga, dok je krajnji cilj uspešno predviđanje potreba potošača i održavanje zadovoljstva klijenata. U okviru osnovne delatnosti, imamo sopstvenu produkciju i ponudu visokokvalitetnih kvota za klađenje na različite sportske i druge događaje, sa oko 10.000 kvota na više od 500 događaja dnevno. Istovremeno, kao podršku organizaciji sportskog klađenja, razvili smo zaokružen informatički sistem proizvodnje, održavanja i nadgradnje pratećeg softvera.
Konstantna ulaganja u širenje i jačanje mreže uplatnih mesta, u nove, savremeno opremljene poslovne objekte, u razvoj i poboljšanje poslovanja, značajan su motiv za zaposlene da se usavršavaju i napreduju. Najveći kapital kompanije Mozzart jesu ljudi, visokoobrazovani kadrovi sposobni za donošenje pravovremenih i kvalitetnih odluka, što je nedvosmisleni preduslov za uspešno poslovanje. Praćenjem potreba i brigom o napretku pojedinaca, kompanija pomaže unapređenju veština i znanja zaposlenih, kako kroz individualne, tako i kroz grupne aktivnosti – usavršavanja, seminare i edukacije. Stručan kadar, primena svetskih iskustava i znanja, kao i savremen način rada i organizacija posla stvaraju uslove za ostvarivanje rezultata koji vode stabilnom poslovanju cele kompanije.


Zašto mi?
Godinama unazad zapošljavamo mlade talente, pre svega u IT sektoru pružajući mogućnost diplomcima da steknu praktično iskustvo i razvijaju karijeru u svojoj zemlji. Otvaranje novih radnih mesta je mogućnost za mlade i obrazovne kadrove da svoje mesto nađu u najuspešnijoj regionalnoj kompaniji u oblasti sportskog klađenja.
Kroz program „Put karijere“ kontinuirano pratimo individualni razvoj svakog zaposlenog uz prepoznavanje potreba i stalno ulaganje u usavršavanje zaposlenih kroz razne seminare, edukacije i predavanja. 
Ostvarili smo saradnju sa eminentnim visokoobrazovnim institucijama čiji je osnivač Republika Srbija i kroz program prakse u dinamičnom okruženju omogućili smo studentima završnih godina da se upoznaju sa najsavremenijim softverskim rešenjima, modernim marketinškim, statističkim, analitičkim i drugim alatima, a za najbolje polaznike postoji mogućnost zaposlenja. U okviru programa prakse, studenti se upoznaju sa organizacionom strukturom i funkcionisanjem velikog sistema, načinom donošenja odluka, radom u timu, veštinama prezentovanja, načina izveštavanja menadžmenta, poštovanja zadatih rokova (upravljanje vremenom).
Sarađujemo sa vodećim studentskim organizacijama, a kroz organizaciju stručnih predavanja mladim ljudima dajemo savete za razvoj karijere.
Kroz program stipendiranja najuspešnijih studenata osnovnih i master studija kompanija Mozzart podržava mlade talente, studente analitike, statistike i softverskog inžinjeringa. 


Priznanja

Sertifikovani Poslodavac Partner

Sertifikovani Poslodavac Partner

Beneficije

Rad od kuće

Porodica i roditeljstvo

Timska druženja

Zabavni sadržaj

Sport i rekreacija

Obezbeđena oprema za rad

Fleksibilno radno vreme

Edukacija, profesionalni razvoj

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

Mozzart d.o.o.

Mozzart d.o.o.

Adresa

Takovska 49b

Beograd, Srbija

Matični broj

20655364

PIB

106663237

Broj zaposlenih

> 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.