Mozzart d.o.o.
Mozzart d.o.o.

Mozzart d.o.o.

Budi pobednik!

O kompaniji

Mozzart je osnovan 2001. godine sa sedištem u Srbiji kao kompanija čija je osnovna delatnost organizacija sportskog klađenja, izrada kvota i proizvodnja pratećeg softvera za podršku. Tokom dvadeset i jedne godine poslovanja prerasli smo u lidera u oblasti igara na sreću u regionu Jugoistočne Evrope. U ovom trenutku, s više od 900 uplatnih mesta i 4000 zaposlenih, brend je prisutan na čak 10 tržišta.
Celokupna poslovna politika kompanije Mozzart je zasnovana na modernim principima poslovanja, uz kontinuirano unapređenje usluga, dok je krajnji cilj uspešno predviđanje potreba potošača i održavanje zadovoljstva klijenata. U okviru osnovne delatnosti, imamo sopstvenu produkciju i ponudu visokokvalitetnih kvota za klađenje na različite sportske i druge događaje, sa oko 10.000 kvota na više od 500 događaja dnevno. Istovremeno, kao podršku organizaciji sportskog klađenja, razvili smo zaokružen informatički sistem proizvodnje, održavanja i nadgradnje pratećeg softvera.
Konstantna ulaganja u širenje i jačanje mreže uplatnih mesta, u nove, savremeno opremljene poslovne objekte, u razvoj i poboljšanje poslovanja, značajan su motiv za zaposlene da se usavršavaju i napreduju. Najveći kapital kompanije Mozzart jesu ljudi, visokoobrazovani kadrovi sposobni za donošenje pravovremenih i kvalitetnih odluka, što je nedvosmisleni preduslov za uspešno poslovanje. Praćenjem potreba i brigom o napretku pojedinaca, kompanija pomaže unapređenju veština i znanja zaposlenih, kako kroz individualne, tako i kroz grupne aktivnosti – usavršavanja, seminare i edukacije. Stručan kadar, primena svetskih iskustava i znanja, kao i savremen način rada i organizacija posla stvaraju uslove za ostvarivanje rezultata koji vode stabilnom poslovanju cele kompanije.


Zašto mi?
Godinama unazad zapošljavamo mlade talente, pre svega u IT sektoru pružajući mogućnost diplomcima da steknu praktično iskustvo i razvijaju karijeru u svojoj zemlji. Otvaranje novih radnih mesta je mogućnost za mlade i obrazovne kadrove da svoje mesto nađu u najuspešnijoj regionalnoj kompaniji u oblasti sportskog klađenja.
Kroz program „Put karijere“ kontinuirano pratimo individualni razvoj svakog zaposlenog uz prepoznavanje potreba i stalno ulaganje u usavršavanje zaposlenih kroz razne seminare, edukacije i predavanja. 
Ostvarili smo saradnju sa eminentnim visokoobrazovnim institucijama čiji je osnivač Republika Srbija i kroz program prakse u dinamičnom okruženju omogućili smo studentima završnih godina da se upoznaju sa najsavremenijim softverskim rešenjima, modernim marketinškim, statističkim, analitičkim i drugim alatima, a za najbolje polaznike postoji mogućnost zaposlenja. U okviru programa prakse, studenti se upoznaju sa organizacionom strukturom i funkcionisanjem velikog sistema, načinom donošenja odluka, radom u timu, veštinama prezentovanja, načina izveštavanja menadžmenta, poštovanja zadatih rokova (upravljanje vremenom).
Sarađujemo sa vodećim studentskim organizacijama, a kroz organizaciju stručnih predavanja mladim ljudima dajemo savete za razvoj karijere.
Kroz program stipendiranja najuspešnijih studenata osnovnih i master studija kompanija Mozzart podržava mlade talente, studente analitike, statistike i softverskog inžinjeringa. 


Beneficije

Proces selekcije

Ukoliko te ja zainteresovao neki od naših oglasa, prepoznao si se kroz pozicije naših aktuelnih konkursa i voleo bi da postaneš deo Mozzart tima, želimo da ti približimo korake procesa selekcije.

Razumemo da je potrebno dosta strpljenja prilikom aktivnog traženja zaposlenja, pa nastojimo da maksimalno smanjimo dužinu procesa selekcije.

Svega dva koraka selekcije deli te od zaposlenja u Mozzartu.

1. Testiranje: Stručni test je tu da nam da uvid u tvoje veštine, sposobnosti i iskustva jer je većina naših stručnih testova iskustvena - pitamo o realnim situacijama, načinu tvog razmišljanja u hipotetičkim problemskim primerima, načinima na kojima si upotrebio znanja zahtevana pozicijom. Test ličnosti je sastavni deo segmenta testiranja za svako radno mesto, nevezano za nivo senioriteta i poziciju za koju apliciraš.


2. Intervju: U narednom koraku bićeš pozvan na razgovor u kome smo objedinili HR i tehnički/stručni intervju, pa će pored HR predstavnika kompanije razgovoru prisustvovati i tvoj potencijalni nadređeni i/ili mentor/senior službe u kojoj ćeš raditi. Verujemo u otvoren i iskren odnos, vrednujemo moć slobodne komunikacije i uzajamnog uvažavanja, pa se trudimo da taj razgovor zaista bude razmena informacija i iskustava, a ne propitivanje. Takođe, na razgovoru ćeš dobiti sve potrebne informacije o uslovima i procesima rada vezanih za poziciju za koju si se prijavio.

Poštujemo tvoje vreme i zahvalni smo na interesovanju i želji da uđeš u naš proces selekcije. Povratnu informaciju od HR predstavnika očekuj u najviše deset (10) radnih dana od dolaska na razgovor.

Ukoliko smo se poklopili, povratna informacija će zapravo biti još jedan poziv na razgovor - samo ovog puta razgovor će biti u smeru formalne ponude za zaposlenje. 

Dakle, samo dva koraka deli te od toga da postaneš deo velike, uspešne, i pouzdane pobedničke ekipe.


Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
15
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Takovska 49b, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20655364

PIB

106663237

Broj zaposlenih

> 1000