Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

MS Security System

MS Security System logo
Tošin bunar 166/2
Beograd
SRBIJA
0112672717
< 20
108194239
20949830

MS Security System


Godine 2013. osnovali smo kompaniju MS Security System sa osnovim ciljem kako ljudima obezbediti sigurnost i udobnost na mestima u kojima borave, rade, odmaraju se, ili stvaraju. Želimo da novim pristupom na tržištu, a shodno dugogodišnjem iskustvu, ponudimo nove tehnologije i rešenja. Nastojimo biti bolji, tačniji i efikasniji i da se na taj način definišemo na tržištu.
Želimo da našim partnerima i klijentima pružimo nenadmašan osećaj sigurnosti, odnosno da zaštitimo njihove vrednosti i dobra ma gde ona bila.
Delatnost firme MS Security System d.o.o. vezana je za distribuciju sigurnosnih sistema za detekciju i zaštitu od provale, sistema za video nadzor, požara, kontrola pristupa, sigurnosnih sistema za hotele, zvučne i svetlosne signalizacije, perimetrijske zaštite i smart home sistema.
Kako bismo krajnjim korisnicima pružili kvalitetnu i kompletnu uslugu sarađujemo isključivo sa renomiranim svetskim proizvođačima.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.