Mystic Nails d.o.o.

Mystic Nails d.o.o.

O kompaniji

Kompanija "Mystic Nails" je osnovana u Beogradu maja 2011. godine sa namerom da podigne kvalitet kozmetičkih usluga u salonima širom Srbije,Crne Gore,Makedonije i Bosne i Hercegovine a konkretno se bavi prodajom i distribucijom profesionalne opreme i proizvoda potrebnih za nadogradnju i izlivanje noktiju kao i za klasičan manikir i pedikir .

za Republiku Srbiju , a početkom februara 2014. godine i generalni zastupnici i distributeri za Makedoniju,Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu ,samim tim sve proizvode ovog brenda možete pronaći samo kod nas i naših budućih . zahtevima.
Nudimo kvalitetan material kao i široku paletu proizvoda za izgradnju noktiju uključujući više od 100 vrsta gelova i akrilnih pudera, 7 različitih 3 u 1 osnovnih builder gelova , 5 Cover gelova , 6 gelova za francuski manikir , 3 različita završna sjaja , Luxury “GUM” liniju gelova , Evolution liniju gelova specijalno napravljenu za salonski rad, Gel-lak nove generacije , prateći material, promo material za vaše salone , neverovatan izbor ukrasa , kao i neke od novijih proizvoda u Nail Artu : fotodizajn, foliju za kristalne nokte, brillant cirkone, transfer foliju , puder za mermerni izgled noktiju …

On-line kupovina na našem sajtu dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Možete poručiti materijal u vama odgovarajuće vreme i na bilo koju sumu novca jer nemamo minimalne sume porudžbin

Naravno pored On-line kupovine , možete posetiti i naše maloprodajne objekte u Beogradu na adresi Mihaila Todorovića 14a na Konjarniku svakog radnog dana (pon.-pet.) od 10-19h i subotom od 10-15h i drugi u centru grada na adresi Balkanska 18,T.C. Ivanium , lokal 094 ,radno vreme pon-sub 10-17h  i pogledati našu ponudu ,a sigurni smo da ćete pronaći nešto za vas i vaše kozmetičke salone.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Mihaila Todorovica 14a, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20739215

PIB

107084762