Naftachem d.o.o.

Naftachem d.o.o.

O kompaniji

Naftachem d.o.o je naftna kompanija koja se bavi uvozom, skladištenjem i distribucijom evro dizela EN590, kao i ostalih naftnih derivata u skladu sa potrebama naših dugogodišnjih kupaca. Naši dobavljači su Naftna industrija Srbije i renomirane inostrane naftne kompanije sa kojima imamo potpisane godišnje ugovore o snabdevanju, što garantuje našim kupcima pouzdano i kontinuirano snabdevanje i evropski kvalitet goriva. Naši partneri su najveći proizvođači naftnih derivata kao i najveći potrošači istih u regionu. Takođe planiramo širenja plovnih i trgovinskih aktivnosti u regionu Crnog mora kao i u ostalim lukama Jadranskog i Sredozemnog mora.
Naftachem d.o.o ima aktivno učešće u svim segmentima dopreme i distribucije naftnih derivata, što našim poslovnim partnerima garantuje visok kvalitet usluge. Dugogodošnji smo zvanični skladištar OMV za sve količine evrodizela i benzina koji se dopremaju iz uvoza. To je potvrda poslovanja Naftachem d.o.o po najvišim evropskim standardima.
Veleprodaja je važan segment našeg poslovanja. Naši kupci su uglavnom kompanije koje se bave maloprodajom naftnih derivata, poljoprivredom, drumskim prevozom, izgradnjom i održavanjem puteva...

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Nova 23 6, Sremska Kamenica, Srbija

Kontakt
Matični broj

08791546

PIB

102956809