NAMI d.o.o

NAMI d.o.o

O kompaniji

Preduzeće ‘’NAMI’’ d.o.o. je osnovano 1992. godine u Beogradu i uspešno posluje već punih 25 godina. Nalazimo se na ulazu u Beograd, neposredno na autoputu za Novi Sad br.217, u samoj blizini buduće obilaznice Beograda kod Batajničke petlje i budućeg cargo centra Batajnica.

Na površini od preko 25000 m2 smeštena su četri logistička centra koja u celini posmatrano mogu da uskladište svaki proizvod.
Trenutno raspolažemo sa  ukupno 11000 paletnih mesta u visoko regalnim skladištima. Sva su skladištna opremljena visoko paletnim regalima, kompletno pokrivena AP tehnologijom  i RF tehnologijom,  opremljena WMS sistemom za upravljenje skladištem. Svako skladište ima novu skladištnu opremu! Skladištni viljuškari najnovije generacije marke Junghenrich, RF uređaje, utovarno – istovarne rampe i podizne stolove i specijalna softverska rešenja za skladištenje razne robe, a sve to uz moderan WMS softver renomirane kompanije “SmartBit” iz Beograda.
Cilj i moto kompanije je 4P-“Pouzdan Partner-Pravi Partner”. Mi želimo da omogućimo našim partnerima kompletan fokus na njihovu osnovnu delatnost bilo da je u pitanju proizvodnja ili prodaja, a da mi preuzmemo sve aktivnosti iz dela logistike kako bi zajedničkim snagama postigli njihove ciljeve tj. omogućili našim partnerima da se usresrede na njihovu osnovnu delatnost i na taj način došli do zadovoljnog krajnjeg potrošača. Odluku o ovakvom koraku diktirali su savremeni svetski trendovi koji govore u prilog specijalizacije kompanija.

Kontakt

NAMI d.o.o

  • Autoput za Novi Sad br. 217
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 101682503
  • Matični broj: 06019544

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.