Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

NAMI d.o.o

NAMI d.o.o logo
Autoput za Novi Sad br. 217
Beograd
SRBIJA
20-50
101682503
06019544

NAMI d.o.o


Preduzeće ‘’NAMI’’ d.o.o. je osnovano 1992. godine u Beogradu i uspešno posluje već punih 25 godina. Nalazimo se na ulazu u Beograd, neposredno na autoputu za Novi Sad br.217, u samoj blizini buduće obilaznice Beograda kod Batajničke petlje i budućeg cargo centra Batajnica.

Na površini od preko 25000 m2 smeštena su četri logistička centra koja u celini posmatrano mogu da uskladište svaki proizvod.
Trenutno raspolažemo sa  ukupno 11000 paletnih mesta u visoko regalnim skladištima. Sva su skladištna opremljena visoko paletnim regalima, kompletno pokrivena AP tehnologijom  i RF tehnologijom,  opremljena WMS sistemom za upravljenje skladištem. Svako skladište ima novu skladištnu opremu! Skladištni viljuškari najnovije generacije marke Junghenrich, RF uređaje, utovarno – istovarne rampe i podizne stolove i specijalna softverska rešenja za skladištenje razne robe, a sve to uz moderan WMS softver renomirane kompanije “SmartBit” iz Beograda.
Cilj i moto kompanije je 4P-“Pouzdan Partner-Pravi Partner”. Mi želimo da omogućimo našim partnerima kompletan fokus na njihovu osnovnu delatnost bilo da je u pitanju proizvodnja ili prodaja, a da mi preuzmemo sve aktivnosti iz dela logistike kako bi zajedničkim snagama postigli njihove ciljeve tj. omogućili našim partnerima da se usresrede na njihovu osnovnu delatnost i na taj način došli do zadovoljnog krajnjeg potrošača. Odluku o ovakvom koraku diktirali su savremeni svetski trendovi koji govore u prilog specijalizacije kompanija.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Svim zaposlenima nudimo stalno zaposlenje  odnosno rad na neodređeno radno vreme, uz konstantne obuke, kurseve za svako radno mesto. Uz redovnu platu i timski duh pokušavamo da postano pouzdani partneri kako svojim klijntima tako i svim zaposlenima u našoj kompaniji.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.