Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

NBG CREATOR

NBG CREATOR logo
Bulevar Zorana Đinđića 14/4
Beograd
SRBIJA
011 403 86 03
< 20
107586859
62830824

NBG CREATOR


Želimo da istaknemo da stalni članovi nbgteam-a, pored posvećenosti ovoj oblasti, poseduju i mnogobrojne sertifikate kao i fakultetske diplome iz oblasti Grafičkog Dizajna, Kompjuterskog Inžinjeringa, Marketinga i Ekonomije.

Specijalizovali smo se za izradu profesionalno dizajniranih, kvalitetnih i brzih Internet prodavnica, web sajtova i aplikacija različitih nivoa kompleksnosti. Mi pratimo razvoj novih tehnologija i alata, dizajn i marketing trendove.

Uža specijalnost nam je i razvoj Internet proslovanja za različite delatnosti na teritoriji Srbije i širom sveta. SEO optimizacija sajtova i Internet Marketing, pisanje PR članaka, oglašavanje na društvenim mrežama više nisu baku, sada su potreba današnjice i mi smo to usavršili do sitnih detalja, a tu su i rezultati više od desetine uspešno vođenih poslova naših klijenata.  

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Svi kandidati prvo budu pozvani na informativni razgovor, odnosno telefonskim ili email putem obavešteni o tome da su ušli u uži izbor kandidata za radnu poziciju koja je objavljena. Sledeći korak je provera sposobnosti kandidata ukoliko za to ima potrebe putem testa ili kontrolnog praktičnog zadatka. 

Nakon testiranja kandidati budu obavešteni o realizaciji testova i da li su ispravno rešili test, a najbolji kandidati ulaze u sledeći krug u kome se organizuje novi sastanak na kome se razgovara detaljnije o uslovima rada, plati i načinu poslovanja, tj. organizacije tima. Tada se osoba upoznaje detaljnije sa prostorom i zaposlenima.

Ukoliko dođe do međusobnog dogovora kandidata i organizacionog dela tima, kandidat se poziva na probni rad ili se odmah prima u rad narednog radnog dana, od kada počinje da se računa i plata zaposlenog.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Detalje o uslovima pogledajte na našem sajtu: www.nbgteam.com

Detaljnije o proizvodu za Internet prodavnice, odnosno aplikaciji za izradu internet prodavnice možete pogledati na ovom sajtu: www.nbgcommerce.com   

Projekat tima: www.bazarac.com

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.