NCR Voyix d.o.o. Beograd

NCR Voyix d.o.o. Beograd

O kompaniji

Korporacija NCR Voyix je vodeća globalna kompanija u oblasti pružanja digitalnih usluga u sektoru prodaje, ugostiteljstva i digitalnog bankarstva. NCR Voyix ima sedište u Atlanti (SAD) i zapošljava 15.000 ljudi u 35 zemalja širom sveta. Već skoro 140 godina, mi smo globalni lider za tehnologije na polju korisničkih transakcija, koje pretvaraju svakodnevne interakcije potrošača u izvrsna korisnička iskustva. Danas, NCR Voyix transformiše prodavnice, restorane i iskustva u digitalnom bankarstvu pomoću sveobuhvatnog modela softver kao usluga (SaaS).

Pored činjenice da smo lider u segmentima tržišta koja opslužujemo i tehnologiji koju isporučujemo, mi takođe stvaramo i izuzetna potrošačka iskustva u partnerstvu sa vodećim svetskim trgovcima, restoranima i finansijskim institucijama. Koristimo našu stručnost, mogućnosti istraživanja i razvoja i jedinstvenu platformu kako bismo pomogli u transformaciji, pojednostavljenju i vođenju tehnoloških sistema naših klijenata.

Naši kupci su u centru svega što radimo. Naša misija je da omogućimo prodavnicama, restoranima i finansijskim institucijama da nadmaše svoje ciljeve – od zadovoljstva kupaca do rasta prihoda, preko operativne izvrsnosti, do smanjenja troškova i rasta profita. Naša rešenja osnažuju naše klijente da uspeju u današnjem konkurentskom okruženju.

NCR Voyixu poverenje su ukazale velike i male kompanije — od najpoznatijih brendova širom sveta do lokalnih trgovaca.

Kontakt

Adresa

Španskih boraca 75, Beograd, Srbija

Matični broj

20764406

PIB

107153981

Broj zaposlenih

> 1000