Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Neofyton d.o.o.

Neofyton d.o.o. logo
Partizanska 27
Novi Sad
SRBIJA
+381 (0) 21/ 452 642
< 20
101701995
08405433

Neofyton d.o.o.


Neofyton doo je dinamična kompanija orijentisana ka inovacijama i isporuci najboljeg rešenja kupcima, osnovana 1992. godine sa sedištem u Novom Sadu. Potencijal našeg uspeha temelji se na zastupanju svetskih lidera u industriji prerade plastike i gume - Engel, Piovan, Eurochiller, Campetella i Tria na tržištu Srbije i regiona. Neofyton posluje prema standardima ISO 9001:2008 uz konstantnu težnju ka daljem usavršavanju poslovanja, kao i usluga koju pružamo našim kupcima. Svoju uspešnost kompanija je dokazala stalnim ulaganjem u razvoj usluga i obezbeđenje kompletnog sistema rešenja za vaše poslovanje - trening, obuka, projektantske usluge, usluge konsaltinga, servisa, uvoza i isporuke opreme. Svoju ekspertizu usmeravamo ka konstantnoj težnji da za svakog kupca kreiramo precizno i jedinstveno rešenje po sistemu 'ključ u ruke'.

Kako bismo još više približili našu uslugu i što brže odgovarali na zahteve naših kupaca osnovali smo predstavništvo u Republici Hrvatskoj - Neofyton HR, 2013. godine.

Uvek blizu kupaca !

Korporativni cilj kompanije je održanje trenda povećanja prodaje, pozicije lidera i uspešnog poslovnog partnera u oblasti prerade plastike i gume, što postižemo konstantnim ulaganjem u inovacije, praćenjem tržišnih trendova, kao i ulaganjem u razvoj i edukaciju kadrova.

Filozofija našeg poslovanja temelji se da pružanjem vrhunskih usluga našim komitentima isporučimo ne samo mašine i opremu, već kompletan sistem rešenja i time izgradimo partnerstvo sa kupcima. Neofyton s toga ulaže u međusobno povezivanje svojih kupaca, ostvarivanje saradnje sa inopartnerima, a često pomaže kupcima u zaključivanju novih poslovnih ugovora.

Zadovoljan kupac je naša najveća prednost!

Strategija budućeg razvoja naše kompanije je usmerena ka ispunjenju zahteva:

POSVEĆENI KLIJENTIMA -Kompanija Neofyton sa svojim kupcima zasniva partnerski odnos, vodeći računa o njihovom najboljem interesu. PROFESIONALNI - Težimo da svojim kupcima pružimo najbolju uslugu i prevaziđemo njihova očekivanja. ETIČNI - Svakom poslu pristupamo odgovorno. LOJALNI - Pre svega svojim kupcima, kreirajući rešenje za svaki njihov zahtev. TIMSKI IGRAČI - Kompaniju Neofyton vodi tim vrhunskih profesionalaca, koji svoju ekspertizu usmeravaju ka pružanju najbolje usluge. INOVATORI - Prateći zahteve tržišta Neofyton stremi da bude uvek prvi u ponudi novih tehnoloških rešenja. Mi zastupamo vodeće kompanije u oblasti prerade plastike i gume. RAZLIČITI - Uvek ispred konkurencije, poznati po pružanju kompletnog know-how, rešenja po sistemu "ključ u ruke". LIDERI - Neofyton teži da bude najbolji u usluzi koju pruža. Konstantno proširujemo našu proizvodnu ponudu nudeći uvek nova rešenja.


Korporativni uspeh i imidž renomirane kompanije, Neofyton je izgradio zahvaljujući svom stručnom timu. Njihov talenat, ambicije, upornost i strast za uspehom su kreirali identitet uspešnog poslovnog partnera koji je očuvan do danas. Za postizanje poslovnih ciljeva i rezultata Neofyton čini sve da obezbedi maksimalne uslove za nesmetan rad i razvoj profesionalnih i ličnih veština svih svojih zaposlenih.

PARTNERSTVOM DO USPEHA!

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Liderske veštine i inicijativa

Spremnost na rad u zahtevnom i dinamičnom okruženju. Preuzimanje inicijative i ideja za unapređenje poslovanja kompanije. Težnja ka konstantnom poboljšanju kako poslovnih rezultata, tako i razvoja na ličnom planu. Proaktivnost i samostalnost.


Organizacione veštine i efikasnost

Sposobnost i spremnost na česta putovanja u zemlji i inostranstvu. Kontakti sa kupcima, izrada poslovnih planova, upravljanje projektima. Sprovođenje poslovnih politika – realizacija, kontrola i analiza mesečnih i godišnjih planova. Postavljanje i ispunjenje ciljeva, orijentacija ka rezultatima i kupcima.


Timski rad

Poštovanje korporativne kulture i saradnika. Timski rad. Razmena ideja i saradnja.


Šta nudimo našim zaposlenima?


Kompanija

Rad u dinamičnoj sredini, sa mladim i ambicionznim saradnicima. Posedujemo sektor prodaje, servisa, uvoz-izvoz, marketing i HR, administracija i finansije, uprava, ISO sistem kvaliteta. Tražimo kandidate koji su spremni da unaprede naše poslovanje i daju maksimum u postizanju rezultata uz mogućnost odlične zarade, napredovanja i razvoja, kao i edukacije u zemlji i inostranstvu. Unapređivanje veština naših zaposlenih je od primarnog značaja za nas. Mi ćemo unaprediti vašu karijeru, ukoliko pokažete spremnost za efikasan rad, zalaganje i želju za proširivanjem vašeg potencijala.

Neofyton čine:

mladi

obučeni

motivisani

i odgovorni ljudi

…koji za cilj imaju profesionalno ispunjenje svih potreba kupaca.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.