Nestlé Adriatic S d.o.o.
Nestlé Adriatic S d.o.o.

Nestlé Adriatic S d.o.o.

Be a force for good

O kompaniji

Nestlé je svetski lider u proizvodnji hrane i pića sa bogatom istorijom, dugom više od 150 godina. Naša strast je da poboljšamo kvalitet života ljudi širom sveta, nudeći im ukusne, zdrave i održive proizvode. Naš portfolio obuhvata više od 2000 lokalnih i globalnih brendova, kao što su KitKat, NESCAFÉ, Maggi, Purina, Začin C i mnogi drugi.


Naša posvećenost zdravlju, inovacijama i kvalitetu je duboko ukorenjena u sve što radimo. U Srbiji se fokusiramo na pružanje široke palete proizvoda i brendova koji zadovoljavaju različite potrebe potrošača. Od hrane za bebe, preko kafe i čokolade, do kulinarskih proizvoda, žitarica i još mnogo toga, naš portfolio proizvoda je raznovrstan i prilagođen lokalnim preferencijama.


Nestlé je u Srbiji prisutan na dve lokacije, na Novom Beogradu, gde se nalazi jedan od ključnih centara za upravljanje poslovanjem u Jugoistočnoj Evropi i u Surčinu, gde je smeštena naša fabrika. Ova moderna fabrika predstavlja srce našeg proizvodnog lanca i mesto gde se stvaraju neki od naših omiljenih proizvoda. Kroz primenu najnovijih tehnologija i i poštovanje standarda kvaliteta, fabrika predstavlja simbol naše posvećenosti zadovoljstvu potrošača.


Nestlé u Srbiji posluje već 18 godina i zapošljava više od 750 ljudi. Nestlé je 2011. izvršio akviziciju Centroproizvoda, lokalnog prehrambenog lidera. Dovođenjem poznatih svetskih brendova u Srbiju, Surčin je, pored širokog portfolija brenda C, počeo i sa proizvodnjom MAGGI, THOMY i Nestlé Professional proizvoda, koje izvozi u više od 40 zemalja širom sveta. Očekuje nas i širenje Nestlé fabrike koja će proizvoditi portfolio na biljnoj bazi (brend Garden Gourmet).


Naša moderna kancelarija na Novom Beogradu pruža inspirativno radno okruženje koje podstiče kreativnost i produktivnost naših timova. Prostor je osmišljen tako da obezbedi prijatnu atmosferu za rad, sa puno prirodnog svetla, modernim enterijerom i udobnim prostorijama za saradnju. U ovom inovativnom okruženju okupljamo stručnjake iz različitih oblasti, uključujući marketing, prodaju, finansije, ljudske resurse, logistiku itd.  Naš multidisciplinarni tim radi zajedno kako bi ostvario poslovne ciljeve, kontinuirano razvijao brendove i pružio najbolje iskustvo potrošačima.


Ponosni smo što smo deo lokalne zajednice i aktivno doprinosimo njenom razvoju. Kroz naše poslovanje, obezbeđujemo radna mesta, podržavamo lokalne dobavljače i aktivno sarađujemo sa nevladinim organizacijama i institucijama kako bismo zajedno ostvarili pozitivan društveni uticaj.


Nestlé takođe prepoznaje važnost održivosti i odgovornog poslovanja. Kroz naša globalna i lokalna nastojanja, posvećeni smo smanjenju našeg uticaja na životnu sredinu, podržavanju lokalnih zajednica i unapređenju kvaliteta života ljudi. U Srbiji, implementiramo različite inicijative koje promovišu održive prakse i podstiču društvenu odgovornost.


Kada se pridružite Nestlé timu, postajete deo saradničke, agilne radne sredine koja podstiče inovacije i preduzetnički duh. Nestlé vas ohrabruje da istupite iz zone komfora i uvodite promene i inovacije. Vaš glas se vrednuje i ostvaruje snažan uticaj. Pružamo platformu za učenje, rast i razvoj potencijala u više od 190 zemalja širom sveta.


Posetite Nestlé Srbija (nestle.rs) da biste se bolje upoznali s našim poslovanjem, doprinosom zajednici i saznali o otvorenim pozicijama i programima.

Beneficije

Proces selekcije

Nestlé je u stalnoj potrazi za talentovanim pojedincima koji su motivisani da se pridruže našem timu. Do zaposlenja Vas deli nekoliko koraka:


Prijava: Stranica Careers at Nestlé | Nestlé Serbia (nestle.rs) i platforma za zapošljavanje Poslovi Infostud mogu biti vaš prolaz ka otkirivanju prilika u Nestlé-u. Pretražite otvorene pozicije koje odgovaraju vašim interesovanjim i veštinama i načinite prvi korak – Prijavite se!


Pregled prijava: Nakon podnošenja prijave, naš tim regrutera će pažljivo pregledati svaki detalj kojim se možete izdvojiti. Vaša prijava je naš putokaz ka pronalaženju onih posebnih veština koje odgovaraju zahtevima pozicije.


Inicijalni intervju: Ukoliko se vaša prijava izdvoji, bićete pozvani na inicijalni intervju sa regruterom. Ovaj intervju može biti uživo, u našim kancelarijama, ili putem video poziva. Cilj razgovora je da se bolje upoznamo, razumemo vaše interese i motivaciju.


Intervju sa menadžerom: Ukoliko prođete inicijalni intervju, sledeći korak je intervju sa menadžerom ili timom koji vodi proces selekcije za određenu poziciju. Ovaj korak posvećen je razgovoru o specifičnim veštinama i iskustvu potrebnom za poziciju.


Testiranje i procena: Za neke pozicije, može biti potrebno da prođete kroz dodatna testiranja ili procene kako bismo bolje procenili vaše sposobnosti i potencijal.


Finalna selekcija: Nakon završetka svih koraka selekcije, sprovodimo finalnu procenu svih kandidata i donosimo odluku o izboru najboljeg kandidata za otvorenu poziciju. Ukoliko ste izabrani, dobićete ponudu za zapošljavanje.


Iskustvo svakog kandidata nam je podjednako važno i težimo da osiguramo blagovremenu povratnu informaciju svakom učesniku u procesu.


Zavisno od pozicije za koju aplicirate, koraci u procesu selekcije se mogu dešavati nešto drugačijim redosledom.

Vrsta selekcije
Test
Intervju

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Železnička 131, 11271 Surčin, Serbia, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20736704

PIB

107073029

Broj zaposlenih

501 - 1000