Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

New Dimension d.o.o.

New Dimension d.o.o. logo
Dr Žarka Fogaraša 52a
Pančevo
SRBIJA
013.300.013
< 20
101048964
08424934

New Dimension d.o.o.


New Dimension se bavi proizvodnjom softvera za legalno poslovanje za srpsko tržište. Osvajanje svetskog tržišta softvera ostavljamo osvajačima sveta, a mi se bavimo proizvodnjom softvera koji stalno i po malo prevazilazi očekivanja korisnika. To uspevamo i to nas gura napred već 25 godina. Neko mora da pravi profesionalni i kvalitetni softverski alat i za naše tržište, ne mora sve biti prevedeno, korporativno, sivo i plitko. Lidder (naš softver) dokazuje da softverski proizvod može da bude i profesionalno izveden, kompleksan, kvalitetan, dugoročan, održiv, a ipak domaći i za domaće tržište!

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Regrutacija se sprovodi intervjuima i naknadnim osnovnim testom znanja iz oblasti posla u drugom krugu. Prednost uvek imaju ljudi sa stavom i znanjem.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Mi imamo samo neformalna radna mesta i okruženje je sa mnogo slobode u radu. Verujemo u pošten rad, znanje, slobodu i odgovornost. Zalažemo se za lični i profesionalni razvoj, harmonične odnose unutar firme i negujemo optimizam.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.