Profil poslodavca

NIS - Naftna Industrija Srbije logo

NIS - Naftna Industrija Srbije

 • internet adresa:
  http://www.nis.rs
 • adresa:
  Narodnog fronta 12
 • grad:
  Novi Sad
 • država:
  SRBIJA
 • email:
  office@nis.rs
 • zaposlenih:
  > 1000
 • PIB:
  104052135
 • matični broj:
  20084693

NIS - Naftna Industrija Srbije


Postojanje tima profesionalaca, ljudi koji imaju zajednički cilj i dele vrednosti kompanije, koji su orijentisani na rezultat i lični rast, sposobni da preuzimaju odgovornost i pokažu inicijativu - to je osnova za uspešno ostvarivanje strateških planova NIS-a.

Za postizanje uspeha u našoj kompaniji važno je biti profesionalac, poštovati kolege, partnere i društvo, deliti korporativne vrednosti, biti spreman za razvoj, saradnju i pokazati toleranciju prema kulturnim razlikama.

NIS pruža odlične mogućnosti za samoostvarivanje i napredovanje. NIS teži da, zahvaljujući odličnim uslovima rada, složenim ali interesantnim zadacima i stimulativnom socijalnom paketu zaposleni osećaju stabilnost i zaštićenost.

NIS podržava savremene metode organizacije proizvodnje, strukture i bezbednosti; optimizaciju radne opreme i procesa, poštovanje visokih standarda u radu naftnog sektora.

Svim zaposlenma tokom perioda rada u kompaniji pružaju se jednake mogućnosti i zaštita od bilo koje vrste diskriminacije nezavisno od nacionalnosti, pola, porodičnog stanja, godina i fizičkih mogućnosti.

NIS poštuje građanska prava radnika, zakone koji regulišu stvaranje društvenih organizacija i priznaje zakonsko pravo radnika na slobodu udruživanja. NIS sarađuje s reprezentativnim sindikalnim organizacijama i gradi s njima odnose na bazi uzajamnih interesa i poštovanja zakonitosti.

NIS se trudi da obezbedi zdravu i bezbednu radnu sredinu, što znači poštovanje zakona o zaštiti na radu i bezbednosti, kao i standarda kompanije u toj oblasti.


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.