NIS - Naftna Industrija Srbije

NIS - Naftna Industrija Srbije

Poslovi

Snaga grupacije

O nama

NIS Gazprom Neft  je jedna od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi i jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji. Naš tim broji preko 11000 talentovanih, stručnih i vrednih ljudi, koji su snaga i pokretač razvoja našeg poslovanja, odgovorni građani i sjajne kolege. Mi smo stabilna kompanija koja traje. U isto vreme, verujemo u to da naša budućnost  počinje dolaskom svakog novog kolege ili koleginice. Radoznali smo i otvoreni za inovacije, svežinu i energiju koju u naš tim unosi svaki pojedinac i zajedno sa nama nastoji da svakog dana živi naš slogan „Budućnost na delu“.

Zašto mi?

NIS Calling!

Kako bi studentima omogućio više fleksibilnosti za praksu, NIS je pokrenuo  novi program „NIS Calling“ koji se zasniva na 320 sati prakse koje studenti mogu da iskoriste tokom tri meseca i usklade ih sa obavezama na fakultetu. Program omogućava studentima treće, četvrte i pete godine studija (master ili apsolvent) da tokom različitih sezona u godini konkurišu za praksu u NIS-u, u skladu sa traženim pozicijama.
Svaki student će imati svog mentora koji će pratiti njegov razvoj i biti im oslonac i podrška tokom adaptacije na novu poslovnu sredinu i realizacije svih aktivnosti. Studenti će, pored praktičnog angažovanja,  imati šansu i da se dodatno obrazuju i razviju svoje veštine u okviru Korporativnog univerziteta kompanije NIS čiji su gostujući predavači najugledniji stručnjaci iz zemlje iz sveta.

Naši zaposleni

Nina Mihajlović,
Specijalista za programe lojalnosti u Regionu

Moj početak u NIS-u izgledao je kao kada prvi put sednete u kola i stupite na autoput. Oko vas proleću automobili, veći manji, brži sporiji, ali svako zna kuda i zašto ide, niko i ništa ne stoji. Vi, kao početnik, delimično ste uplašeni kako ćete se snaći, duplo više srećni jer konačno postajete vozač, pokušavate da uhvatite priključak, divite se bržim, boljim i većim od sebe, gledate i pokušavate da upijete što više znanja i veština iz svog okruženja kako biste se što pre prilagodili i kako niko više ne bi znao da ste početnik u vožnji. Kada ste okruženi pravim ljudima koji vas na svaki mogući način inspirišu i motivišu, ne postoji prepreka koja se ne može prevazići.

Goran Latas,
Procesni inženjer postrojenja FCC i obrade gasova

Kroz život sam naučio da prihvatam izazove, što je u velikoj meri doprinelo prilagođavanju sistemu rada rafinerije. Svaki novi dan predstavlja novi izazov, i svaka uspešno savladana prepreka daje motiv za dalji napredak. Tim koji me okružuje je izvanredan, a znamo da bez timskog duha nema uspeha. Spoj mladosti i iskustva predstavlja dobitnu kombinaciju.

Ivana Janković,
Stručni saradnik za motivaciju zaposlenih

Oduvek sam želela da mi prvi poslovni koraci budu u velikoj kompaniji. NIS mi je pružio mogućnost da spoznam svoja interesovanja u pogledu razvoja karijere i upoznam sjajne ljude i velike eksperte. Sve strahove u potpunosti su razbili pozitivna atmosfera i mlad energičan tim u koji sam došla. Zahvaljujući beskrajnoj i nesebičnoj podršci mojih kolega i mentora prvi dani su mi ostali u lepom sećanju, uz pregršt luckastih situacija kojima se i danas do suza smejemo.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/NisAdNoviSad/
NIS kompanijaNIS 06 Jun 2019, 16:40
Umeće upravljanja kompleksnim internacionalnim projektima https://t.co/9r23c1Cgol
NIS kompanijaNIS 28 May 2019, 11:51
Naš dom je Srbija https://t.co/xmWqekMKDu
NIS kompanijaNIS 17 May 2019, 09:54
Globalni energetski trendovi i izazovi https://t.co/Qt772PEjHJ
NIS kompanijaNIS 03 May 2019, 16:14
Nas pokreću inovacije. https://t.co/U7ytS3sfba
NIS kompanijaNIS 03 May 2019, 11:27
Kompanija NIS je prva u Srbiji usvojila Politiku rodne ravnopravnosti. Pročitajte više u novom članku u našem magaz… https://t.co/tleA2EKfqU

Kontakt

NIS - Naftna Industrija Srbije

Narodnog fronta 12, 21000 Novi Sad, SRBIJA

office@nis.eu

www.nis.eu

 08 0000 8888
Facebook
Twitter