Nivebia doo Niš

Nivebia doo Niš

Kodiramo priče, mapiramo ideje

O kompaniji

Niwebia Niš je jedinstvena, multidisciplinarna firma, pokrenuta 2003. godine, koja je dokazala svoju vrednost u brojnim industrijskim sektorima. Sa dva glavna segmenta - backend IT i frontend medijsko izdavaštvo i kartografija – uspešno smo izgradili most između tehnologije i kreativnosti.


Naš backend tim se bavi programiranjem i IT uslugama, fokusirajući se na razvijanje visoko kvalitetnih i prilagodljivih rešenja za naše klijente na stranom tržištu. Koristimo najsavremenije tehnologije, prateći najnovije trendove u IT industriji. Imamo iskustvo u radu sa različitim sektorima.


Naš frontend tim je jedinstven u industriji, sa kombinacijom medijskih, izdavačkih i kartografskih usluga. Bilo da je reč o kreiranju zanimljivih medijskih sadržaja, web portala, produkciji knjiga i časopisa ili dizajniranju geografskih i tematskih mapa, mi pružamo sveobuhvatne usluge našim klijentima.


Za mlade kandidate, Niwebia Niš nudi stimulativno radno okruženje, sa velikom samoinicijativom i slobodom u ostvarivanju različitih ideja. Cenimo raznolikost ideja, sposobnost inoviranja i želju za učenjem. Naš cilj je da svakom članu tima omogućimo da ostvari svoj puni potencijal.


Dakle, ako ste mladi, ili ako niste mladi, ali ste vredni, motivisani i želite da se razvijate u firmi koja vrednuje tehnološko znanje i kreativnost, Niwebia Niš je pravo mesto za vas.

Kontakt

Adresa

Generala Milojka Lešjanina 65/L2, Niš, Srbija

Matični broj

20205601

PIB

104645808