Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

NM Advokati / Advokat Nemanja Milošević

NM Advokati / Advokat Nemanja Milošević logo
Bulevar Mihaila Pupina 165A, 11070 Novi Beograd.
Beograd
Srbija
003813112560, 00381 63 247244
< 20
106695731
57307889

NM Advokati / Advokat Nemanja Milošević


NM Advokati su najznačajnija i vodeća visokospecijalizovana advokatska kancelarija, koja obavlja poslovanje i u Republici Srbiji. Tržište u Srbiji doživljavamo kao značajno, posebno iz razloga geografsko-političkog položaja Republike Srbije, kao i velike i duge tradicije rada privrede i obrazovanja.

Na teritorijama zemalja Evrope pokrivamo najveći broj industrija poslovanja i grana poslovanja, sa velikim advokatskim resursima koji našim klijentima obezbeđuju potpunu pravnu ponudu i podršku od strane naših advokata.

Bavimo se zastupanjem izuzetno velikog broja pravnih i fizičkih lica iz svih delova Evrope i Sveta.

Naši klijenti su multinacionalne firme, domaće i strane firme, kao i institucije, ustanove, domaća i strana fizička lica.

Još više o advokatskoj kancelariji NM Advokati možete saznati na web sajtu advokatske kancelarije.

https://www.nmadvokati.com/o-nama-3/

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Da bi ste pravilno odabrali i uradili značajan korak u svojoj karijeri, NM Advokati Beograd Vam nude tačno definisane procese regrutacije i selekcije, koji su transparentni i unapred propisani.

Najpre značajno je da Vas upoznamo da kod nas postoje usvojene vrednosti poslovanja koje možete pogledati na:

https://www.nmadvokati.com/o-nama-3/

Držeći se usvojenih vrednosti poslovanja, proces regrutacije i selekcije se izvodi na osnovu pristiglih prijava od strane angažovanih HR resursa i HR stručnjaka koji zajedno sa advokatskom kancelarijom NM Advokati se uvek zajednički trude da odaberu najbolje kandidate za oglašenu poziciju.

Šta nudimo našim zaposlenima?


NM Advokatu nude svojim zaposlenima rad u izuzetno stimulativnim uslovima poslovanja, mogućnost stalnog dokazivanja i napredovanja. Nudimo uslove rada koji predstavljaju najbolje proisteklo iz dugog sprovođenja dosledne poslovne politike i usavršavanja procesa rada. Vodimo posebno računa o Executive Search-u, Performance Management-u, Talent Management-u, stalnoj edukaciji, evaluaciji, coaching-u, lidership-u i ostalim elementima bitnim za dobar odnos u toku procesa rada.

https://www.nmadvokati.com/

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.