Noack & Co South East d.o.o. Novi Sad

Noack & Co South East d.o.o. Novi Sad

O kompaniji

Noack je tehničko marketinška i prodajna kompanija koja distribuira proizvode isključivo svetski dobro poznatih i renomiranih proizvođača sa standardima visokog kvaliteta i tehničkom kompetencijom. Naše tržište obuhvata Austriju i veći deo Centralno-istočne Evrope. Oko 120 zaposlenih se brine o poslovanju na našim teritorijama.

Jedna od Noack-ovih aktivnosti odnosi se na snabdevanje industrije stočne hrane inovativnim, visoko kvalitetnim i isplativim suplementima/aditivima sa ciljem omogućavanja proizvodnje visoko kvalitetnih proizvoda na ekonomičan način doprinoseći očuvanju lanca ishrane.

Štaviše, Noack nudi brze testove i sredstva za kontrolu kvaliteta zasnovanu najnovijoj tehnologiji za kontrolu namirnica i stočne hrane. Mi nudimo širok spektar Prehrambene Dijagnostike i Analitičkih Instrumenta za proizvođače, nacionalne i privatne kontrolne institucije.

Zdravstveni status životinja je za Noack najveća briga. Iz tog razloga nudimo širok asortiman Veterinarskih Dijagnostičkih Test Kitova zasnovanih na ELISA i PCR tehnikama za nacionalne kontrolne institucije, privatne laboratorije i farme.

Noack je privatna kompanija sa čvrstim poslovnim odnosom sa našim dugogodišnjim dobavljačima i partnerima koji garantuje jaku poziciju u okvoru naših aktivnosti na našim tržištima.

Kontakt

Noack & Co South East d.o.o. Novi Sad

  • Stevana Musica 17
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 106134607
  • Matični broj: 20540699

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.