Nordic Direct Finance d.o.o.

Nordic Direct Finance d.o.o.

O kompaniji

NORDIC DIRECT FINANCE je preduzeće osnovano 2005. godine, danskim osnivačkim kapitalom. Kao takvo predstavlja prvu kuću na domaćem tržištu koja svojim klijentima pruža kompletnu uslugu u domenu finasijskog planiranja i savetovanja.

Verujemo da je pojedinačni finansijski plan isto toliko poseban kao i pojedinac za koji je načinjen. Naša misija je da postavimo najviši mogući standard u našoj profesiji, tako što ćemo pružati personalizovanu uslugu koja će biti nezamenljiva za naše klijente, pomažući im da donesu pravu odluku u domenu ličnih ili korporativnih finasija.

U današnjem kompleksnom finansijskom tržištu, suočeni ste sa bezbrojnim informacijama o finansijskim proizvodima i uslugama. Planiranje finansijske budućnosti može biti suviše komplikovano, čak i za profesionalce u ovom poslu. Zato možemo da ponudimo kompletnu uslugu prilagođenu Vama, kako bismo zajednički doneli jasnu strategiju prilagođenu vašim posebnim finasijskim potrebama.

Nordic će vam pomoći oko dobijanja, Keš kredita, auto kredita, stambenih ili kredita za srednja i mala preduzeća, kao i poljoprivrednih kredita. Takva usluga, dobijanje kredita preko naših partnera, je za naše klijente BESPLATNA.

Pored poslovnice u Beogradu, Nordic ima kancelarije u Nišu i Kragujevcu, a planirano je otvaranje kancelarija u Novom Sad, Subotici i Zrenjaninu.

NORDIC DIRECT FINANCE je u svom radu posvećen čuvanju poverljivih informacija dobijenih od naših klijenata. Smatramo da je privilegija raditi sa našim klijentima i pomoći im da ispune svoje finasijske potrebe. Prepoznali smo da ova privilegija nije odvojena od odgovornosti-odgovornosti da se održi poverljivost ličnih informacija koje klijenti dele sa nama.

Mi u NORDICI DIRECT FINANCE-u smo izabrali da budemo finansijski savetnici, zato što verujemo da u našem odnosu sa finansijskim institucijama s jedne, i klijentom s druge strane, možemo da pružimo ne samo najpovoljnije finansijske uslove, već i da osmislimo najpovoljniji finansijski plan za Vas.


Kontakt

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 10ž VP6, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20010177

PIB

103791283