Norma Grupa Jugoistočna Evropa
Norma Grupa Jugoistočna Evropa

Norma Grupa Jugoistočna Evropa

Razvijaj se sa nama! Prilagodi se. Uživaj u brzini. Ne oklevaj - Reaguj!

O kompaniji

NORMA Grupa je lider na svetskom tržištu u oblasti Tehnologije konstruisanih spona i spojnica. Nudi više od 35.000 proizvoda visokog kvaliteta i rešenja za gotovo 10.000 aktivnih korisnika širom sveta. Kompanija proizvodi i prodaje široku paletu inovativnih rešenja u kategorijama spona, spojnica i fluid programa za različite klijente u više od 80 zemalja.
NORMA Srbija razvija i proizvodi najinovativnije, na plastici zasnovane, komponente i sisteme iz oblasti Tehnologija spajanja za automobilsku industriju.

Globalno I lokalno prisustvo

NORMA Grupa radi sa odabranom mrežom distributivnih partnera u svakom regionu sveta gde je svaki specijalizovan za distribuciju na svom tržištu. Sa izuzetnim Norminim asortimanom, oni mogu obezbediti rešenje za različine zahteve kao I pružiti odgovarajuću podršku kada je ona potrebna.

Prema sigurnijem, čistijem i energetski efikasnijem svetu

U vozilima, brodovima, vozovima, avionima, kućnim aparatima, motorima kao i u vodovodnim, farmaceutskim i biotehnološkim sistemima, izvrsnost proizvoda Norma Grupe uvećava sigurnost i pouzdanost u savremenom svetu. Tehnologije koje se koriste u proizvodnji pomažu životnoj sredini štiteći dragocene izvore energije i smanjujući emisiju i zagađenje.


Beneficije

Proces selekcije

Proces regrutacije u Norma Grupi Zapošljavanje kandidata je jedno od ključnih zaduženja odeljenja ljudskih resursa. Sve počinje sa vašom Prijavom, direktno na sam oglas, kao i putem mejla na adresu: karijera.rs@normagroup.com . Nakon što primimo sve biografije, tim ljudskih resursa nastavlja sa procesima:

Pred - selekcija: Deo selekcije gde tim ljudskih resursa vrši procenu pristiglih biografija i tako selektujemo kandidate koji najviše odgovaraju zahtevima navedene pozicije.
Selekcija: Naš proces selekcije karakteriše dva kruga razgovora Prvi krug razgovora moguće je obaviti online, dok u drugom krugu HR predstavnnik zajedno sa Rukovodiocem sektora za koji se kandidat prijavio, intervjuišu kandidata u prostorijama Norma Grupe. Nakon dva razgovora, Rukovodilac i HR predstavnik donose odluku da li ste postali deo našeg Norma tima.
Onboarding: Nakon samog zapošljavanja, nove kolege prolaze kroz niz obuka, koje imaju za cilj upoznavanja sa načinom rada u kompaniji. Takođe, cilj Onboarding-a je da se zaposleni smeste, nađu se u dobro opremljenom prostoru, upoznaju okolinu kao i kolege i poslovne partnere.
Vrsta selekcije
Intervju
Trajanje selekcije
15
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kompanijski brendovi

Kontakt

Adresa

Batinska 94, Subotica, Srbija

Kontakt
Matični broj

20684437

PIB

106804522

Broj zaposlenih

251 - 500