Norma Grupa Jugoistočna Evropa

Norma Grupa Jugoistočna Evropa

Poslovi

EMEA Account Manager

Novi Sad, Subotica

rok 13.06.2020.

Snaga grupacije

O nama

NORMA Grupa je lider na svetskom tržištu u oblasti Tehnologije konstruisanih spona i spojnica. Nudi više od 35.000 proizvoda visokog kvaliteta i rešenja za gotovo 10.000 aktivnih korisnika širom sveta. Kompanija proizvodi i prodaje široku paletu inovativnih rešenja u kategorijama spona, spojnica i fluid programa za različite klijente u više od 80 zemalja.
NORMA Srbija razvija i proizvodi najinovativnije, na plastici zasnovane, komponente i sisteme iz oblasti Tehnologija spajanja za automobilsku industriju.

Globalno I lokalno prisustvo

NORMA Grupa radi sa odabranom mrežom distributivnih partnera u svakom regionu sveta gde je svaki specijalizovan za distribuciju na svom tržištu. Sa izuzetnim Norminim asortimanom, oni mogu obezbediti rešenje za različine zahteve kao I pružiti odgovarajuću podršku kada je ona potrebna.

Prema sigurnijem, čistijem i energetski efikasnijem svetu

U vozilima, brodovima, vozovima, avionima, kućnim aparatima, motorima kao i u vodovodnim, farmaceutskim i biotehnološkim sistemima, izvrsnost proizvoda Norma Grupe uvećava sigurnost i pouzdanost u savremenom svetu. Tehnologije koje se koriste u proizvodnji pomažu životnoj sredini štiteći dragocene izvore energije i smanjujući emisiju i zagađenje.


Zašto mi?

Razvijaj se sa nama!

Prilagodi se.
U NORMI ne postoji status quo. Prihvatamo, podstičemo promene i imamo proaktivan pristup u prilagođavanju istih. To je izvor naše snage i ono što nas čini liderom u industriji: Mi se prilagođavamo brzo!

Uživaj u brzini.
Ljudi u NORMI su posvećeni, odani i puni energije. Entuzijazam i ambicija da rastemo nas pokreće. U Norminom veoma brzom okruženju nema mesta za greške.

Reaguj!
U NORMI se odluke donose brzo. Brzo rešavamo probleme i dajemo rezultate. Nikad se ne dvoumimo: postavimo ciljeve, definišemo prioritete i prelazimo u akciju.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Kontakt

Norma Grupa Jugoistočna Evropa

Batinska 94, Subotica, Srbija

karijera.rs@normagroup.com

www.normagroup.com

+ 81 (0)24 644 500
Facebook
Twitter