Novitas d.o.o.

Novitas d.o.o.

O kompaniji

Kompanija Novitas osnovana je 1993. godine kao porodični posao sa supružnicima na čelu. Pretežna delatnost kompanije u tom trenutku bila je veleprodaja prehrambenih proizvoda. Ubrzo nakon toga, kompanija je takođe počela da otvara svoje maloprodajne objekte, ali je Novitas glavni fokus svog poslovanja usmerio na maloprodaju tek od 1999. Do 2006. godine kompanija je radila u 7 maloprodajnih objekata, a krajem 2007. je imala 13 maloprodajnih objekata. Planovi su da se mreža objekata proširi sa 21 prodavnice do kraja 2008. na 45 objekata u narednom periodu od 5 godina.

Naši zaposleni

Sa preko 180 zaposlenih na teritoriji Mačvanskog okruga, kompanija "Novitas" predstavlja jedno od uspešnijih srednjih preduzeća, koje sa ponosom ističe da u strukturi zaposlenih, 90 % čine osobe ženskog pola.

Poslujući na teritoriji Mačvanskog okruga, kompanija zapošljava lokalno stanovništvo i time razvija multikulturalni pristup. Kompanija "Novitas" pruža mogućnost zaposlenja raznih profila, ne samo fakultetskih profila, već i za ljude bez visokog stručnog obrazovanja, kojima se obezbeđuje stručna, edukativna obuka i treninzi za posao.

Kod nas se praktikuje organizovanje izleta, dodele jubilarnih nagrada, organizovanje novogodišnjih zabava sa dodelom paketića za decu zaposlenih, kao i uključivanje zaposlenih u dobrovoljni penzioni fond.

Obuka zaposlenih

Tokom godine organizuje se značajni broj sastanaka sa zaposlenima, koji kao cilj imaju ostvarivanje socijalnog dijaloga i usavrsavanje poslovne klime. Menadžment kompanije nosi odgovornost za koordinisanje unapređenja poslova rada i obezbeđivanje socijalnih garancija zaposlenima.


Kontakt

Adresa

Oslobodjenja 5, Šabac, Srbija

Kontakt
Matični broj

00000000

PIB

100109879