NOVKOL a.d.

NOVKOL a.d.

O kompaniji

Preduzeće NOVKOL je osnovano 1997. godine u Beogradu, od strane tri suvlasnika.

S timom iskusnih inženjera, politikom konstantnog ulaganja u najmoderniju opremu i stalno prateći najnovija dostignuća u nauci i tehnici, preduzeće vrlo brzo postaje jedan od lidera među izvođačkim kompanijama u zemlji.

Osnovna delatnost firme je izvođenje građevinskih objekata niskogradnje, hidrotehničkih i geotehničkih konstrukcija. Specijalnost preduzeća je obavljanje radova u otežanim uslovima, koji podrazumevaju duboki iskop preko 5m dubine, uz prisustvo visokog nivoa podzemnih voda.

Specifičnost po kojoj se NOVKOL izdvaja je uvođenje novih tehnologija u oblasti geotehnike prema najvišim standardima zastupljenim u razvijenim zemljama.

NOVKOL čine oko 120 stalno zaposlenih radnika - diplomiranih inženjera i tehničara građevinarstva, mašinstva, geologije i rudarstva.

Preduzeće poseduje veliku licencu izdatu od Ministarstva za kapitalne investicije za izvođenje hidrotehničkih objekata, kao i 15 ličnih licenci zaposlenih inženjera za odgovorne izvođače i projektante iz oblasti konstrukcije, hidrotehnike i geotehnike.

Preduzeće je među prvima u Srbiji implementiralo sertifikovani integrisani sistem menadžmenta prema zahtevima standarda ISO 9001, ISO 14001 i specifikacije OHS&S 18001. NOVKOL je priznat kao kvalitetan izvođač koji brine o aspektima životne sredine, bezbednosti i zdravlju zaposlenih. Zahvaljujući tome uživa ugled među značajnim investitorima poput Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, Beogradskog vodovoda i kanalizacije, MPC, Alpine, tako i u širem krugu.

Kontakt

Adresa

Samarska 6, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17157426

PIB

100834330