Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Novo Nordisk Pharma

Novo Nordisk Pharma logo
Milutina Milankovića 9b, Beograd
Beograd
SRBIJA
011/2222-700
20-50
104238431
20095563

Novo Nordisk Pharma


Novo Nordisk je vodeća svetska kompanija u dijabetološkoj zaštiti, sa najpotpunijom listom preparata za lečenje dijabetesa, uključujući i najsavremenija medicinska sredstva za primenu insulina. Takođe zauzima značajno mesto u oblasti proizvodnje preparata za poremećaje koagulacije, poremećaje rasta i hormonsku supstitucionu terapiju kod žena.

Centrala kompanije je u Kopenhagenu, u Danskoj. Novo Nordisk danas lekovima snabdeva tržišta gotovo svih zemalja širom sveta. Kancelarija u Srbiji dugo je poslovala kao predstavništvo, a od 1. juna 2006. godine, kapitalom matične kompanije, osnovali smo samostalno preduzeće Novo Nordisk Pharma d.o.o. Beograd.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Više od 40.000 ljudi u 75 zemalja posvetili su svoje profesionalne živote karijeri koja menja život u Novo Nordisku. Naši zaposleni su svaki dan pred izazovom da postignu više i u potpunosti iskoriste sopstvene talente, a zauzvrat su za svoj trud nagrađeni jedinstvenom mogućnošću za razvoj i rast. Novo Nordisk je globalna kompanija koja širom sveta nudi mogućnosti za svoje zaposlene. Od istraživanja i razvoja, do proizvodnje, marketinga i prodaje, veštine i iskustva koje naši zaposleni donose na posao su raznovrsni. Naš sveobuhvatni lanac vrednosti nudi mogućnosti da iskusite poslovanje izvan svojih osnovnih veština i tako razvijate svoju karijeru unutar kompanije, kao i putem eksternih treninga.

Biti zaposlen u Novo Nordisku nikada ne znači samo posao.

 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.