Ns Kont

Ns Kont

O kompaniji

Agencija Ns kont postoji od 1995. godine. Dugi niz godina iskustva, posedovanje široke baze znanja i stalno usavršavanje obezbeđuju pouzdanost i kvalitet naših usluga

Osnovni cilj našeg poslovanja je da omogućimo klijentima da se posvete svom primarnom poslu I ostvarivanju profita, a nama prepuste poslove iz naše oblasti. Veliku pažnu posvećujemo obezbeđivanju visokog kvaliteta usluge I razvoju dugoročnih odnosa sa klijentima. Tome u prilog govori I podatak da je veliki broj klijenata sa nama od prvog dana.

S obzirom da je današnje poslovanje sve više usmereno na internet, mi pružamo klijentima mogućnost da budu u kontaktu sa nama putem digitalne komunikacije, sa minimalnim potrebama da dolaze lično.

Time rasterećujemo klijena I ostavljamo prostora da se svom poslu posvete što kvalitetnije. Posebnu pažnju posvećujemo informisanju klijenata o aktuelnim promenama zakonskih propisa kao I davanju saveta iz naše oblasti. Redovno pratimo propise, posećujemo seminare I informišemo se o raznim promenama regulative koji mogu imati direktan uticaj na Vaš biznis. Ovo je od izuzetnog značaja, naročito u našoj zemlji, koju karakterišu izuzetno česte izmene postojećih I stalno donošenje novih zakonskih akata.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Tihomira Ostojića br. 10, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

53720161

PIB

101635113

Broj zaposlenih

< 20