Nutriko d.o.o.

Nutriko d.o.o.

O kompaniji

„NUTRIKO“ je postao vodeća fabrika stočne hrane na jugu Srbije. Paleta proizvoda obuhvata potpune i dopunske krmne smeše, mineralno - vitaminske dodatke za hranu za sve vrste domaćih životinja. Osim prodaje koncentrovanih krmnih smeša „NUTRIKO“ se bavi otkupom i prodajom komponenti (kukuruz, sojino zrno, pšenica, i dr.) i uvozom sirovina za proizvodnju stočne hrane. Najveći deo proizvoda plasira se u Pčinjskom, Jablaničkom i Nišavskom okrugu, a prodajna mreža je proširena na području centralne Srbije, Kosova i Vojvodine.
Na zahtev kupaca „NUTRIKO“ takođe izrađuje krmne smeše po posebnim recepturama.
„NUTRIKO“ danas ima blizu 60 zaposlenih, i beleži trostruki porast proizvodnje od samog početka. U cilju efikasnosti svoje proizvodnje , firma „NUTRIKO“ je investiranjem u mašine i opremu, kao i izgradnjom većeg proizvodnog i magacinskog prostora, modernizovala svoju proizvodnju kako bi ispratila potrebe svojih korisnika. „NUTRIKO“ poseduje sopstvenu laboratoriju , opremljenu najsavremenijom opremom za kontrolu kvaliteta sirovina i gotovih proizvoda. Stručni tim „NUTRIKO“ sastavljen je od tehnologa, nutricionista, veterinara i istaknitih profesora iz zemlje i inostranstva, svakodnevno prate rezultate na terenu, u cilju usavršavanja svog proizvodnog programa.
Pored fabrike stočne hrane „NUTRIKO“ u cilju širenja porodičnog biznisa uspešno posluju vinarija „Aleksić“ i APR „Aleksić“.

Kontakt

Nutriko d.o.o.

  • Industrijaki blok 9/1
  • Vranje
  • Srbija
  • PIB: 103836769
  • Matični broj: 20023562

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.