Oblak Tehnologije d.o.o.

Oblak Tehnologije d.o.o.

Iznad izazova

O kompaniji

Svoju tehnološku ekspertizu sticali smo preko 18 godina. Od početka nas vode iste ideje. One su vodilja u svemu što radimo: u projektima, u odnosu sa klijentima, u našim internim odnosima. One definišu kako doživljavamo sebe i svet oko sebe.

Širok spektar usluga koje konstantno unapređujemo, i eksperti sa vrhunskim znanjem koji su vam uvek na raspolaganju deo su pristupa koji nas je učinio ključnim tržišnim partnerom tokom svih ovih godina i učinio da konstantno rastemo. Mi vam obećavamo da možemo još više. Iznad svakog izazova.


Oblak je vaš partner u integraciji jer se brzo prilagođavamo, inovativno pristupamo rešavanju problema i, najvažnije – preuzimamo odgovornost za svaki korak naše saradnje. Objedinjujemo softverska i hardverska rešenja u jedan jedinstven sistem koji brzo i efikasno unapređuje svako poslovanje. Projektujemo, implementiramo i održavamo ta rešenja u skladu sa vašim potrebama, i svakom klijentu u svakom trenutku posvećujemo punu pažnju jer se samo tako pronalazi najefikasnije IT rešenje.

Kontakt

Adresa

Cara Dusana 212, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17574035

PIB

103551303