Ogrizović Rade i sinovi - ORIS

Ogrizović Rade i sinovi - ORIS

O kompaniji

„ORIS” DOO Sombor je porodično preduzeće iz Sombora, osnovano 1992. godine. Kroz višegodišnji proces neprestanog stručnog usavršavanja i kvalitetom pruženih usluga, nametnuli smo se kao nezaobilazna referentna tačka poslovanja u oblasti dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije u Republici Srbiji. Od 2014. godine preduzeće je proširilo svoj delokrug rada i na pružanje usluga održavanja objekata i okoline - održavanje zelenih površina i održavanje higijene u poslovnom i stambenom prostoru. „ORIS” DOO raspolaže svim potrebnim kadrom i opremom za vršenje poslova iz svoje delatnosti.

Kako svako uspešno preduzeće čine pre svega ljudi, „ORIS” DOO sa ponosom ističe svoju posvećenost permanentnom obrazovanju i stručnom usavršavanju zaposlenih. Prisustvujemo i aktivno učestvujemo na seminarima koje organizuju istaknute obrazovne i naučne ustanove poput Vojnomedicinske Akademije, Fakulteta veterinarske medicine u Beogradu, Poljoprivrednih fakulteta u Zemunu i Novom Sadu, Zavoda za biocide u Beogradu. Takođe, vršimo i neprestanu razmenu iskustava sa poslovnim partnerima iz zemlje i inostranstva kako bismo obostrano unapredili poslovanje i kvalitet pruženih usluga.

„ORIS” DOO ostvaruje izuzetno dobru saradnju sa sertifikacionim kućama kao što su QUALITASS, TUF, SGS, LLOYD i JUGOINSPEKT na poštovanju normi HACCP sistema, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, ISO 22000:2005, IFS, HALAL i BRC međunarodnih standarda pri pružanju usluga. Ova činjenica uslovila je i odluku brojnih uglednih kompanija da svoje poverenje u delokrugu poslova iz naše delatnosti povere upravo našem preduzeću.

Kako pred sebe postavljamo visoke kriterijume poslovanja i insistiramo na kvalitetu usluga, preduzeće je nosilac sertifikata nekoliko standarda. „ORIS” DOO za obavljanje poslova iz svoje delatnosti poseduje sva neophodna rešenja propisana pozitivnim zakonskim propisima. U radu koristimo savremenu opremu, sredstva i postupke koji su se pokazali najefikasniji u svom delovanju. To je nabolji pokazatelj rešenosti ovog preduzeća da nivo svojih usluga i organizacije rada u potpunosti uskladi sa svetskim i evropskim normativima.

U 2014. godini, na predlog Grada Sombora, preduzeću „ORIS“ DOO Sombor dodeljena je Povelja „Kapetan Miša Anastasijević“ za naj porodični biznis – za poslovnost i izvrsnost.

U januaru 2016. godine preduzeće „ORIS“ DOO je uspešno završilo proces sertifikacije sa, od strane CEPA-e (Confederation of European Pest Management Associations) odobrenim, sertifikacionim telom DQS, te je postalo prvo preduzeće u Republici Srbiji koje je sertifikovano prema Evropskom standardu za kontrolu štetočina: EN 16636, odnosno za pružanje usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije. Time je preduzeće „ORIS“ DOO postalo prvo preduzeće u Republici Srbiji ovlašćeno od strane DQS i CEPA  da se zvanično predstavlja kao Sertifikovani pružalac usluga kontrole štetočina (GC-Mark: Certified Pest Management Provider).

Kontakt

Ogrizović Rade i sinovi - ORIS

  • Bezdanski put bb
  • Sombor
  • Srbija
  • PIB: 100660867
  • Matični broj: 08405948

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.