Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Ogury Balkans d.o.o.

Ogury Balkans d.o.o. logo
Bulevar Mihajla Pupina 165e
Beograd
Srbija
251-500
110954731
21405957

Ogury Balkans d.o.o.


Ogury je inovativna, nagrađivana i brzo rastuća tehnološka kompanija koja se specijalizuje za marketinška rešenja u svetu mobilnih tehnologija, namenjena uređenom putovanju kroz svet mobilnog marketinga. Njena jedinstvena tehnologija donosi rešenja za tri osnovna izazova sa kojima se marketing lideri, top brendovi i medijske agencije suočavaju: efektivnost mobilne strategije, zatvorene tehnološke platforme koje teško komuniciraju sa drugim tehnologijama i poverenje korisnika i klijenata. Mi razvijamo sopstveni proizvod koji donosi uspeh našim klijentima. Naš projekat je dugoročan i sve poznatiji globalnim svetskim brendovima. Koristimo najsavremenite tehnologije i ohrabrujemo Ogurijance da to čine i istražuju.

Ogury je jedina kompanija koja nudi istinitu i kompletnu sliku surfovanja korisnika na mobilnim uređajima kroz aplikacije i mobilne vebsajtove. Od 2014, Ogury je bio fokusiran na generisanje korisnika prvog reda, na mobilnim telefonima, kroz eksplicitno prihvatanje mobilnih signala. Danas Ogury ima 400.000.000 potpisnika sporazuma politike privatnosti (GDPR,) prirodno integrisane u paket njegovih inteligentnih marketing rešenja.

Podstaknut poverenjem korisnika, ovim jedinstvenim i preciznim podacima i snagom tehnologija Artificijelne Inteligencije razvijenih za tu namenu, Ogurijeva inteligentna marketing rešenja omogućavaju organizacijama da shvate ponašanje potrošača i otkriju publiku za koju nikada ranije nisu znali da je imaju. Ovi uvidi su nakon toga pušteni u rad u svim fazama surfovanja kupaca i omogućili jedinstvenu interakciju sa korisnicima i optimizaciju prihoda.

Oguri je integrisan u 12000 aplikacija i ima poverenje 900 najvećih svetskih brendova i marketinških agencija. Ima kancelarije u londonu, Njujorku, Parizu, Milanu, Rimu, Los Anđelesu, Čikagu, Bostonu, Detroitu i Madridu, a uprabo počinjemo u Srbiji.

Tražimo pametne i ambiciozne ljude, iskusne u mobilnim tehnologijama koji žele da naprave iskorak i ostvare pravi uticaj na poslovanje brzo rastuće kompanije Ogury.

 Za više informacija posetite sajt www.ogury.com
…“The company Ogury is named after Augury, which was the practice of generating omens from interpreting the flight of birds in ancient Rome. Ogury generates mobile data by interpreting raw signals from mobile devices through a complex, unique technology.”

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Ogury proces selekcije ima za cilj da otkrije potencijale i regrutuje kvalitetne i dugoročno motivisane kandidate - Buduće Ogurijance!

Započinje svakako čitanjem Vaših biografija. Mi naravno tražimo Vas ali svakako možete i vi potražiti nas i poslati svoj CV preko mejl adrese marija@ogury.co. 
U prvom intervjuu težimo da Vas što bolje upoznamo i da Vam što više predstavimo svoju kompaniju, projekte i ciljeve.
Nakon toga sledi testiranje bazičnih tehničkih veština sa ciljem otkrivanja originalnosti i efikasnosti Vaših načina rešavanja problema.
U narednoj fazi pozivamo Vas na timski radni zadatak sa predstavnicima kompanije tokom kog želimo da osetimo i da osetite kako je to kada radimo zajedno na zajedničkim zadacima.
Nakon toga sledi ponuda i usaglašavanje oko uslova koji doprinose da ostvarite svoje poslovne ciljeve i svoj karijerni razvoj. 
Obzirom na ambiciozne planove kompanije, tražimo ambiciozne i vredne ljude koji grade budućnost sa nama.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Ogury svojim zaposlenima omogućava da ostvari pre svega svoje snove o karijeri i poslovnom razvoju. Ne obraćamo previše pažnje na uniformisanje i standardizaciju beneficija i privilegija jer su one nekako prirodno integrisane u naš rad i dobijamo ono što nam treba da uspešno radimo i zdravo funkcionišemo: treninge, konferencije, druženja, putovanja, timbildinge, voće, napitke, hranu, prostor za druženje i zabavu, fleksibilno radno vreme struktuirano prema poslovnim ciljevima i najefikasnijem načinu realizacije projekata.
Izuzetno pozitivna radna klima podržava Vrednosti koje najviše doprinose inteligentnim, kreativnim, samoinicijativnim i odgovornim ljudima, koje vode računa o drugom kao i o sebi, koji slušaju i uvažavaju druge, kao što su i oni slušani i uvažavani i koji iznad svega žele timski rad, koji suštinu i cilj stavljaju iznad formalizma.
Želimo da održimo okruženje koje nema politika, nema formalizma, nema uzajamnog nepoštovanja i nema sputavanja korisnih ideja :)

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.