Omega Profeks d.o.o.

Omega Profeks d.o.o.

O kompaniji

Osnovano je 1991. godine kao preduzeće koje se bavilo isključivo trgovinom. Kroz vreme i potrebe tržišta preduzeće se širi na proizvodnju, ali i na veleprodaju pločastih materijala, kao i građevinskih materijala.Bavi se uvozom, distribucijom i preradom drveta i materijala od drveta.

Drvni centar OmegaProfeks Šabac-Štitar  posluje od 2006. godine. Smešten je na raskrsnici puteva ka BiH kao i prema Beogradu i Novom Sadu, što znači da geografska pozicija omogućava brzu komunikaciju i brze isporuke što nas je uslovilo da radimo kako maloprodaju tako i veleprodaju robe što je i okosnica poslovanja ovog drvnog centra.

Drvni centar Omega Profeks Zrenjanin u objektu bivše “Lesnine L.G.M.”, na veoma atraktivnoj lokaciji: Mihajlovačka 34. Tim korakom smo se još više otvorili za područje Vojvodine i ubrzali servis i isporuku na toj teritoriji.

Prodajni centar Omega Profeks Majur (teritorija opštine Šabac) na preko 4000 m2, počeo je sa radom 08.08.2019. godine i fokusiran je na maloprodaju građevinskog materijala (OSB, blažujke, oplatne ploče, materijali za pokrivanje krovova, materijali i boje za fasade, podovi, keramika, sanitarije, elektro materijal, alati, mašine kao i sve za dvorište i kuću), materijala za unutrašnje i spoljašnje radove i slično.

U ponudi imamo bogat asortiman od preko 10 000 artikala od vodećih svetskih proizvođača.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Šabački put bb, Loznica, Srbija

Matični broj

07672748

PIB

101193203