Omladinska zadruga Mjob Beograd

Omladinska zadruga Mjob Beograd

O kompaniji

Mjob je omladinska zadruga koja povezuje kompanije sa mladima koji su u potrazi za prvim zaposlenjem i prilikom da steknu praktično radno iskustvo. Pored praksi i početnih pozicija u kompanijama, omogućavamo mladima dolazak do studentskih i povemenih poslova. Mjob je deo regionalne HR kompanije Heads Adriatic koja posluje u zemljama Adriatic regije.

PRVI POSAO I POČETNE POZICIJE

Teško ti je da nađeš prvi posao? Ne želiš bilo koji posao, već pravi! Mi u Mjob-u razumemo koliko je izazovno pronaći prvi posao nakon diplomiranja. Naš zadatak je da ti pomognemo da započneš karijeru u omiljenoj kompaniji. Možemo ti pomoći da potencijalnom poslodavcu pokažeš da si više od biografije i da u pravom svetlu iskažeš sve svoje potencijale i mogućnosti!

PRAKSE

Stekni iskustvo potrebno da započneš karijeru! Sada je pravi momenat da se uključiš u program prakse. Mi nudimo različite prilike za obavljanje prakse kako u domaćim kompanijama tako i u multinacionalnim korporacijama. Povezujemo sjajne talente, kao što si ti, sa sjajnim poslodavcima.


STUDENTSKI I HONORARNI POSLOVI

Da li tražiš studentski ili honorarni posao u tvojoj blizini kako bi dopunio svoj budžet? Omladinska zadruga Mjob je najbolje mesto za pronalazak honorarnog posla tokom studija. Izaberi lokaciju i prijavi se na željena radna mesta. Na našem portalu, svakog dana objavljujemo nove poslove. Nemoj da propustiš priliku!

Kontakt

Omladinska zadruga Mjob Beograd

  • Đorđa Stanojevića 12/5
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 111079471
  • Matični broj: 21423041

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.