Omladinska zadruga ''Profil 011"

Omladinska zadruga ''Profil 011"

O kompaniji

Naša omladinska zadruga obezbeđuje brz i kvalitetan servis poslodavcima za sve profile zanimanja na teritoriji Republike Srbije. Angažujući nas, poslodavci štede novac i vreme, jer omladinska zadruga “Profil 011” iz Beograda  već ima isprofilisane kadrove  spremne da odmah počnu da rade. Omladinska zadruga obavlja sve administrativne poslove vezane za radno angažovanje kadrova preko zadruge. Naime, mi pripremamo svu potrebnu dokumentaciju, prijave i odjave radnika, PIO fond, zdravstveno osiguranje, porez na dohodak građana, obračun zarade zadrugara u skladu sa Zakonom, a vaše kao poslodavca je da blagovremeno izvršite isplatu bruto iznosa omladinskoj zadruzi.

Benefit angažovanja radnika preko omladinsko studentske zadruge u odnosu na druge oblike angažovanja za obavljanje privremenih, povremenih i pomoćnih poslova je upravo značajna finansijska ušteda.

Kontakt

Omladinska zadruga ''Profil 011"

  • Bulevar Mihajla Pupina 29
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 107253110
  • Matični broj: 20763990

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.