Omniprojekt d.o.o.

Omniprojekt d.o.o.

O kompaniji

Omniprojekt doo je osnovan 22. decembra 1992 godine prvenstveno kao proizvođač mašina za pakovanje prehrambenih proizvoda. 

Danas Omniprojekt proizvodi profesionalnu opremu za punjenje i pakovanje proizvoda u prehrambenoj industriji, u hemijskoj, petrohemijskoj, građevinskoj industriji i industriji kućne hemije. Proizvodni asortiman obuhvata potpuno automatizovane linije za punjenje i pakovanje tečnih proizvoda, automatske vertikalne pakerice za praškaste i zrnaste proizvode kao i unipak i monoblok mašine za pakovanje proizvoda koje zahtevaju visoku preciznost doziranja. Najvećim svojim poslovnim uspehom, kompanija Omniprojekt smatra osvajanje zahtevnog tržišta farmaceutske industrije, ispunjenje njihovih strogih pravila i dostizanje visokih normi kvaliteta proizvoda. Oprema projektovana i proizvedena u Omniprojektu se nalazi u najvećim farmaceutskim kompanijama Srbije i zapadnog Balkana, a od ukupno prodatih proizvoda, 60% odlazi na ovu industriju. 

Oslanjanje na sopstvene snage i sopstvenu proizvodnju pokazalo se veoma značajnim u kriznim vremenima koja dovode do poremećaja na tržištu nabavke delova i materijala. Zbog toga je kompanija zaokružila kompletan proces proizvodnje - u opremu projektovanu u vlastitoj režiji implementira sopstveni upravljački sistem, sopstvene delove izrađene u vlastitom proizvodnom pogonu i vrši instalaciju i servis opreme, a sve prema posebnim zahtevima kupaca. 

Omniprojekt je pretežni izvoznik sa udelom izvoza u ukupnoj prodaji od preko 60%, a mašine iz Novog Sela se nalaze u zemljama Zapadnog Balkana, Evropske unije, Evroazijske unije i Velike Britanije. Tendencija rasta izvoza je jasan pokazatelj da kvalitet uvek pronalazi svoj put.

Strategija razvoja kompanije se zasniva na zapošljavanju mladih ljudi, ulaganje u njih i njihove ideje. Podrška mladim i motivisanim ljudima i vera u njih, uz pravilno usmeravanje i prenošenje iskustava, je generator napretka, garant svetle budućnosti i plan Omniprojekt-a za rast i razvoj u narednom periodu.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Novo Selo br 115, Vrnjačka Banja, Srbija

Kontakt
Matični broj

06360700

PIB

100916077