Omnisoft d.o.o.

Omnisoft d.o.o.

O kompaniji

Omnisoft d.o.o. se bavi izradom, implementacijom i integracijom poslovnih IT rešenja za mala, srednja i velika preduzeća. Kompanija je smeštena u Beogradu, i aktivno izvršava projekte u Srbiji i regionu. Korisnici kompanije dolaze iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Albanije, Bugarske i Bosne i Hercegovine.Neka od ključnih poslovnih IT rešenja:


OmniWMS - Sistem za upravljanje skladištima - Predstavlja sistem za upravljanje skladištem čiji je cilj da optimizuje procese i kretanje robe kroz skladišta i obezbedi tačnost podataka.


OmniMOBILE - Sistem za podršku terenskoj prodaji komercijalista, baziran na Androidu i Webu koji omogućava komercijalistima da planiraju obilaske kupaca i direktno na terenu, putem mobilnog telefona ili tableta, izrađuju narudžbine.


PANTHEON™ - poslovno informacioni sistem (ERP) koji je razvila kompanija Datalab, najveći proizvođač poslovnog softvera u Jugoistočnoj Evropi. Trenutni broj korisnika programa u regionu je preko 74000. Omnisoft je premijum partner za PANTHEON™.


Razvoj i integracija softverskih poslovnih rešenja po meri korisnika, bilo da su vertikale na postojeće sisteme ili kao potpuno samostalna rešenja.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Vojvode Stepe 129, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20719915

PIB

106990529

Broj zaposlenih

< 20