ondina doo

ondina doo

O kompaniji

Bez dodatih boja, veštačkih aroma i zaslađivača, medenjak iziskuje posebnu pažnju u proizvodnji, koju zasluženo i dobija. U nekada maloj, porodičnoj firmi, još od 1991. godine, arome karanfilića, muskatnog oraha i cimeta mame sva čula.
U najranijim počecima, proizvodnja medenjaka odvijala se u malom prostoru, ali sa mnogo pažnje i ljubavi. Svaki sastojak prolazio je rigorozne kontrole, a samo najfiniji primerci gotovog proizvoda stizali su do potrošača. Ponosni smo što smo, iako sada velika kompanija, sačuvali isti princip odabira sirovina i kriterijume koji zadovoljavaju i ukuse najprestižnijih konditora. Razvoj tehnologije uticao je samo na poboljšanje kvaliteta samog medenjaka, ali ne i na način njegove proizvodnje. I dan danas čuvamo tradiciju i medenjake proizvodimo ručno. Osim najkvalitetnijih začina, lični pečat i karakterističan, prepoznatljiv ukus medenjaku daju predanost i vernost originalnom receptu. Ondina od 2007. godine primenjuje HACCP standard a od 2013. godine i IFS standard.
Danas u medenjaku uživaju stanovnici cele Srbije ali i regiona. Sa stečenim poverenjem, proširili smo izvoz čak do Kanade i Australije.

Kontakt

Adresa

mornarska 8, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20167076

PIB

104450583