Opportunity banka a.d.

Opportunity banka a.d.

Poslovi

Administrativni asistent

Kruševac, Velika Plana

rok 16.06.2020.

O nama

Opportunity banka (OBS) je mikrofinansijska banka koja obezbeđuje kredite i druge finansijske usluge preduzetnicima, mikro i malim preduzećima, ruralnim domaćinstvima i poljoprivrednim gazdinstvima u Republici Srbiji, kao i drugim klijentima koji imaju otežan pristup finansijskim uslugama.

OPPORTUNITY BANKA – MESTO GDE ŽELIM DA RADIM

U Opportunity banci, vrednujemo naše zaposlene kao jedan od najvažnijih činilaca našeg uspeha.
Motivisan i dobro uigran tim zadovoljnih zaposlenih, svakodnevno daje doprinos ispunjenju ciljeva, poštujući misiju i viziju Banke. Sa druge strane, Banka pruža mogućnost za lični i profesionalni razvoj, ulaže u svoje ljude i neguje timski duh.
Zato, puno pažnje posvećujemo procesu regrutacije i selekcije. Težimo da pronađemo kandidate koji najbolje odgovaraju radnom mestu i pružimo šansu da postanu deo tima naše Banke.
U svoje zaposlene konstantno ulažemo, pružamo im podršku i podstičemo da daju svoj maksimum, otkriju i koriste svoje potencijale i time napreduju u svakom smislu. Organizujemo interne i eksterne obuke i treninge i svakodnevno pronalazimo nove načine da unapređujemo znanja i veštine zaposlenih.
Osnovna ideja i naš najvažniji princip upravljanja ljudskim resursima je da NAJBOLJI NAPREDUJU.  Prioritet uvek dajemo unapređenju naših ljudi i radujemo se kada smo u prilici da motivišemo zaposlene koji pokažu da su svojim trudom, radom, zalaganjem i rezultatima zaslužili da idu napred. Možemo da se pohvalimo činjenicom da najveći deo našeg rukovodstva, čine zaposleni koji su promovisani do menadžerske pozicije u okviru naše organizacije.

DA LI STE VI IDEALNI ZA ZAPOSLENJE U OPPORTUNITY BANCI?

Kako bismo došli do što većeg broja klijenata, konstantno smo u potrazi za pojačanjima i radimo na širenju našeg uspešnog tima. Ali kako da znate da li da se prijavite?!

Ukoliko ste vredni, uporni, komunikativni, voljni da učite i stičete nova znanja, želite da budete deo profesionalne organizacije i napravite prve korake u bankarstvu, VI STE BAŠ ONO ŠTO TRAŽIMO!!!
Nemojte da vas brine ukoliko nemate radnog staža ili bankarskog iskustva, možda ste baš vi idealni za našu Banku! Insistiramo da nam se javite i pružite nam priliku da vas uvedemo u poslovni svet, naučimo od nule i damo vam vetar u leđa! Radićete uz iskusnije kolege koje će nesebično podeliti sa vama svoja znanja i iskustva kako biste i vi postali uspešan deo tima.

KAKO IZGLEDA RADNI DAN U OBS?

Ono što je najvažnije da znate, jeste da ćete raditi u mladom, dinamičnom i radnom okruženju, uz  kolege koje su u svakom momentu tu za vas.
Ukoliko ste zaposleni u nekoj od 25 naših filijala ili poslovnica širom Srbije, kao deo prodajnog tima, dan ćete uglavnom provoditi na terenu, u potrazi za novim klijentima, prezentovati proizvode Banke i upoznavati puno novih ljudi. Sami organizujete svoje radno vreme, radite na poznatom terenu i širite krug poznanika! Za one koji vole dinamiku, rad sa klijentima i izazov rada na terenu, ovo je idealan posao.
Sa druge strane, ukoliko ste zaposleni u centrali Banke, odnosno radite kao podrška našem prodajnom timu, imaćete priliku da u toku dana budete važan “šraf” u realizaciji ciljeva organizacije, komunicirate sa puno različitih odeljenja i kolega i svaki dan naučite nešto novo! Nije loše, zar ne?

Naši zaposleni

Suzana Bogdan,
Saventik za klijente Novi Sad

U Opportunity banci sam zaposlena od januara 2016.godine na poziciji Savetnika za klijente za biznis kredite u Novom Sadu. Posle završenog fakulteta, većina nas je skeptična po pitanju dobijanja posla, jer verujemo da isključivo sa vezom i velikim iskustvom možemo dobiti posao. Međutim u OBS nije bilo tako, i to nije samo moje iskustvo, već je tako bilo sa svim mojim kolegama. Takva je politika banke! Ja sam se prijavila preko INFOSTUD-a, iz čiste radoznalosti, ne verujući da će me ikad pozvati na razgovor, i eto.. :) Podrska kolega i menadžera je bezuslovna. Prva dva meseca sam radila sa mentorom, kolegom koji je stalno bio uz mene i uvodio me u posao, kako terenski tako i kancelarijski. U ta dva meseca rada sam naucila vise nego za sve ove godine studiranja! Verujte mi, ono što smo učili na fakultetu, u praksi je potpuno drugačije! :) Ali nema potrebe za strahom, period od 2, 3 meseca je potpuno dovoljan da se adaptirate i steknete dovoljno znanja za samostalan rad.

Moj radni dan je podeljen na rad u kancelariji i odlazak na teren, obilazak klijenata, kako postojećih, tako i pronalazak novih. Odmah da vam kažem, ako se pitate kako ih nalazim: LAKO! :) Vi niste ovde da prodajete dušeke, posteljine i slično, vi „prodajete“ novac, i to je, ako se malo zapitate, dosta lakše nego prodati neki drugi proizvod. Jedna od najlepših strana u mom poslu je stvaranje kontakata, upoznavanje novih ljudi, i s obzirom na našu misiju (mali preduzetnici), mogu vam reći da su to divni ljudi, koji u vama vide veliku podršku, jer vi ste pre svega SAVETNICI!!!Ako me pitate šta je potrebno za uspeh - Najvažnije je da želite da radite. Sve ostalo vam je obezbeđeno. Obuke, trening, mentoring. Važno je da ste komunikativni i da volite da radite sa ljudima. Stručna sprema i prethodno radno iskustvo nisu važni, samo vaša želja da napredujete i da se usavršavate!

Jelena Aleksić,
Saradnik za administrativne poslove Odeljenja za ljudske resurse

Već 5 godina radim u Opportunity banci kao Saradnik za administrativne poslove Odeljenja za ljudske resurse i “pratim” zaposlene od njihovog prvog do poslednjeg dana u banci. To je bio moj prvi veliki korak u poslovni svet i danas sa istim entuzijazmom radim svoj posao.
 
Moj posao, u najkraćem, je da ispratim i odgovorim na sve potrebe zaposlenih vezano za radni odnos, prevoz, zdravstveno i penziono osiguranje, bolovanje ili godišnji odmor kao i da izveštavam rukovodioce na ove teme i sve promene vezane za njih. Drugi deo posla, kreativniji i dinamičniji, je organizacija raznih događaja za zaposlene – teambuildinga, kompanijskih proslava – gde su osmesi zadovoljnih kolega i jačanje našeg tima najveća nagrada. Društvena i pozitivna po prirodi, posao svakodnevnog rada sa ljudima mi izuzetno odgovara; doživljavam ih kao prijatelje. Poznajem svakog od 320 zaposlenih iz 25 poslovnica širom Srbije i mogu reći da su mi mentalitet i kultura cele Srbije bliski; to je neverovatna prednost rada u Odeljenju za ljudske resurse. Kao šlag na kolaču, najveće priznanje da dobro radim svoj posao, stiglo je upravo od kolega sa kojima sam u stalnom kontaktu, onog dana kada sam proglašena za NAJ KOLEGINICU.
 
Zašto volim rad u Opportunity banci? Zato što radim u okruženju koje brine o zaposlenima, neguje osećaj pripadnosti kompaniji i kolegijalnost i gde je svaki pojedinac motivisan da bude deo tima da zajedničkim snagama doprinesemo uspesima kompanije.

Žarko Kovačević,
Administrativni asistent u centrali

Opportunity banci sam se priključio 2014. godine bez ikakvog prethodnog znanja iz oblasti bankarstva. Uz pomoć iskusnih kolega ubrzo sam savladao sve procese i programe koji su mi bili potrebni za rad na poziciji Administrativnog asistenta u Službi centralne administracije, koja podrazumeva obradu odobrenih zahteva za kreditne proizvode, pripremu i unos dodatnih podataka, formiranje i prosleđivanje ugovorne dokumentacije za potpisivanje sa klijentom.
Nedugo zatim povereno mi je i mentorstvo nad novim zaposlenima. S obzirom na moje veštine i odnos prema poslu, pružena mi je mogućnost da se obučavam i za ostale aktivnosti u kreditnom procesu, što mi je omogućilo i angažovanje na poslovima u Službi kreditne administracije.
Biti deo Opportunity banke ne znači samo biti deo jedne od vodećih banaka već biti deo jedne velike Opportunity porodice. Kolege su uvek tu za vas da vam pomognu i da vas podrže. Ako ste ambiciozni,  vredni,  željni novih znanja i usavršavanja, onda je Opportunity banka pravi izbor za vas.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/OpportunitybankaTim/

Kontakt

Opportunity banka a.d.

Bulevar Oslobođenja 2a, Novi Sad, SRBIJA

www.obs.rs

+381 21 530 111
Facebook
Twitter