Optimum Vitalis Centar d.o.o.

Optimum Vitalis Centar d.o.o.

O kompaniji

Optimum Vitalis Centar d.o.o. je firma koja se bavi distribucijom proizvoda namenjenih poboljšanju opšteg kvaliteta života.


Naš brend se zasniva na najkvalitetnijim proizvodima i prepoznatljivosti kod naših korisnika, najsavremenijim tehnologijama u radu i zadovoljstvu naših saradnika i kupaca.


Naša firma ima jasno postavljene ciljeve, kao i jasan plan kako će iste postići. 


Misija i Vizija naše kompanije su:


Misija: Snabdevanje tržišta Srbije i okolnih zemalja artiklima koji podižu ukupan kvalitet života naših potrošača. Podizanje svesti korisnika naših proizvoda o mogućnostima investicije u lično dobro, ali i o načinima da učinimo dobro drugima čineći ga sebi. Biti društveno i socijalno odgovorna kompanija, koja će uvek podržati sve promene u društvu, a koje se tiču opšteg dobra okoline u kojoj poslujemo.


Vizija: Naša vizija se pre svega bazira na zadovoljstvu i znanju! Zadovoljstvo naših korisnika izjednačavamo sa zadovoljstvom naših zaposlenih. Odabirom pravih ljudi za prave pozicije, konstantim investicijama u edukaciju i radno okruženje naših zaposlenih, postavićemo nove standarde u poslovanju. Uz najbolji odnos kvaliteta i cene, te uz slogan: „Samo je najbolje dovoljno dobro!“, imamo jasan cilj da održimo poziciju lidera u našoj branši.


Dobrodošli u pobednički tim!

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Topličin Venac 3, 11000 Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21551147

PIB

111843190

Broj zaposlenih

< 20