Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

ORBICO D.O.O. BEOGRAD

ORBICO D.O.O. BEOGRAD logo
Partizanske avijacije 4
Beograd
SRBIJA
011/65 53 925
101-250
105564523
20410060

ORBICO D.O.O. BEOGRAD


Orbico doo,  deo je Orbico grupe koja trenutno broji svoju prisutnost u 20 zemalja u regionu. Mi smo distributeri velikog  broja brendova širokog asortimana, od proizvoda za negu i lepotu, tekstilnih i prehrambenih prozvoda, do motornih maziva i auto delova. Naše poslovanje podrazumeva prodaju, distribuciju i logistiku naši proizvoda kao  i razvoj uspešnih poslovnih odnosa sa našim poslovnim partnerima. 
 

Šta nudimo našim zaposlenima?


Poslovno napredovanje nužno je povezano sa ličnim razvojem, zato mi u Orbicu merimo razvoj naših zaposlenih i obrazujemo profesionalce  koji svoju novu priliku mogu da nastave u nekom od projekata koji  za njih predstavljaju izazov. Ličnim  zalaganjem i otvorenošču zaposlenih ostvaruje se  mogučnost samostalnog kreiranja poslovnih prilika i postizanje  ličnog razvoja uz maksimalnu podršku kompanije u svakom domenu razvoja.  

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.