Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Orbico trgovina i usluge d.o.o.

Orbico trgovina i usluge d.o.o. logo
Partizanske avijacije 4
Beograd
SRBIJA
011/65 53 925
101-250
105564523
20410060

Orbico trgovina i usluge d.o.o.


Orbico Srbija je jedan od najdinamičnijih distributera sa izuzetno brzim rastom na srpskom tržištu. Kao deo Orbico Grupe, najvećeg evropskog distributera I kompanijom koja se bavi trgovinom, tu smo da bismo razvili I podržali brendove koji su nam naši partneri dali na poverenje.

Mi postojimo na srpskom tržištu I ubrzano se razvijamo od 2008 godine I planiramo da širimo dalje naše poslovanje kako sa postojećim, tako I sa novim partnerima. Pokrivamo celu teritoriju Srbije I sarađujemo sa maloprodajom iz svih prodajnih kanala. Naš tim, mladih, sposobnih I profesionalnih ljudi će vam pomoći u pronalaženju pravih distributivnih rešenja za bilo koji proizvod.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Predselekcija je u vidu testiranja ili telefonskog razgovora, a u zavisnosti od radnog mesta.

Nakon toga sledi prvi krug intervjua, 1 na 1 sa HR predstavnikom.

Drugi krug intervjua rade predstavnici sektora u kome je raspisan konkurs za to određeno radno mesto.

Može postojati i treći krug intervjua a on je obično sa principalom, klaster menadžerom sa Grupe ili GM-om po potrebi.

Proces selekcije može trajati između 15 i 30 dana nakon čega svi kandidati koji su učestvovali a nisu prošli dalju selekciju, dobijaju povratnu informaciju o ishodu.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Važno nam je da zaposleni imaju entuzijazam, inicijativu i proaktivnost, da su odgovorni i znatiželjni, da imaju integritet i lično poštenje. Podstičemo otvorenu komunikaciju, predlaganje novih rešenja i unapređenje poslovanja. Nagrađujemo dobre ideje i zaposleni koji su najbolji u svom području rada imaju priliku da napreduju i razvijaju se profesionalno i lično. Gde god je moguće zaposleni su plaćeni po učinku na način da oni koji bolje rade mogu i više zaraditi. Timski rad i dobri, podržavajući međuljudski odnosi su svakako jedna od Orbico snaga i prednosti.

Mogućnost usavršavanja i obučavanja i razmenu znanja sa kolegama iz 20 zemalja Centralne i Istočne Evrope kao i mogućnost napredovanja na Grupu.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.