Original - Karcher

O kompaniji

Preduzeće Original.com je ovlašćeni distributer i serviser nemačke firme Kärcher. Preduzeće se bavi uvozom, prodajom i servisom visoko-pritisnih mašina sa grejačem i bez grejača, uredjaja za usisavanje, dubinsko pranje, poliranje, čišćenje, sredstava za pranje i prateće opreme.

Obezbedjena je garancija od 24 meseca za sve Kärcher mašine. Snabdevanje rezervnim delovima je garantovano najmanje 5 godina…

Inovativnost

Original.Com je uspešno preduzeće koje je ugled i poverenje steklo svojim jednostavnim, brzim i modernim shvatanjem poslovanja, prevashodno prilagođenim željama i potrebama svojih korisnika.
Original.Com je izrastao iz dugugodišnje prakse prodaje i servisiranja Kärcher aparata, kao posledica rastuće prodaje i novih potreba kada je u pitanju program za industrijsko i kućno čišćenje, pranje i usisavanje.

Kompetentnost

Glavna delatnost Original.Com - a je uvoz, distribucija, prodaja i servisiranje proizvodnog programa Kärcher. Prevashodno to su programi mašina za pranje pod visokim pritiskom na hladnu i toplu vodu, na električni ili motorni pogon, u mobilnom ili stacionarnom obliku, mašina za specijalne namene, usisivača za mokro i suvo usisavanje, sigurnosnih i pneumatskih usisivača, mašina za pranje tepiha, mašina za pranje, čišćenje, ribajne i poliranje tvrdih podova, mašina za čišćenje i usisavanje od onih sa ručnim vođenjem do samohodnih, na baterijski ili benzinski pogon, čistača za sneg, automatskih perionica kao i celokupan program prateće opreme i hemije.

Kontakt

Adresa

Gandijeva 126, Beograd, Srbija

Matični broj

17574914

PIB

103569319