OTP banka
OTP banka

OTP banka

Kada znaš da stvaraš prilike, biraš OTP!

O kompaniji

Mi nismo samo bankari. Mi živimo inovacije, znamo gde želimo da stignemo i zato širimo pozitivnu energiju promena. Svakodnevno odlazimo na posao s ciljem da svojoj porodici, komšijama i ljudima oko nas život učinimo lepšim i lakšim.


Našu strategiju čine oni elementi koje klijenti najviše cene: stabilnost, profitabilnost, rast i inovacije. Nastojimo da delamo bolje i drugačije kako bismo doprinosili poslovnom uspehu naših klijenata i nas samih. Svojim transparentnim i timskim radom negujemo odnos koji se zasniva na poverenju i uzajamnom poštovanju.


Zajedničkim snagama radićemo na tome da budemo vodeća finansijska institucija u Srbiji i budemo prepoznati kao lider u inovacijama i u korisničkom iskustvu koje pružamo svojim klijentima.


OTP banka u Srbiji je deo OTP grupe koja uspešno posluje u 11 zemalja Centralne i Istočne Evrope i zapošljava 36.000 ljudi. Sedište OTP grupe nalazi se u Mađarskoj gde je 1949. osnovana OTP banka. Banka je privatizovana 1995. godine i regionalna ekspanzija počela je 2001. godine. Danas poslujemo u Mađarskoj, Sloveniji, Bugarskoj, Rumuniji, Hrvatskoj, Srbiji, Ukrajini, Rusiji, Albaniji, Crnoj Gori i Moldaviji. Grupa broji skoro 16.3 miliona klijenata, 1.500 ekspozitura i više od 4.000 bankomata.

Početkom maja 2021. godine formirana je OTP Banka Srbija a.d. Novi sad uspešnom integracijom Vojvođanske banke i OTP banke Srbija.


Naš tim broji preko 2500 zaposlenih I dostupni smo klijentima sa jednom od najvećih mreža ekspozitura i bankomata .


U našem sastavu nalaze se i OTP Leasing i OTP Osiguranje.

Priznanja

Ova kompanija "Otvara vrata" za srednjoškolce

Ova kompanija "Otvara vrata" za srednjoškolce

Sertifikovani Poslodavac Partner

Sertifikovani Poslodavac Partner

Beneficije

Proces selekcije

Otvorene pozicije u našoj banci i pripadajućim entitetima možeš pronaći na našem sajtu, sajtovima za zapošljavanje, sajtovima studentskih organizacija i društvenim mrežama. Ukoliko nijedna od oglašenih pozicija nije po tvojoj meri, svoju biografiju nam možeš dostaviti u okviru Opšte prijave na našem sajtu i tako zvanično postati naš izvor talenata za neku od pozicija koje će se otvoriti u budućnosti.


Naši HR eksperti će te kontaktirati u toku potrage za odgovarajućim kandidatima i tako ćeš ući u proces selekcije.


Prvi krug selekcije obično podrazumeva testiranje karakteristika ličnosti, različitih sposobnosti i/ili znanja, u zavisnosti od pozicije. Na e-mail ili putem sms-a dobićeš uputstvo i poziv za testiranje koje se obično vrši online.


Ukoliko uspešno prođeš testiranje, naši HR eksperti će te pozvati kako bi zakazali intervju koji se odvija u prostorijama banke ili online.


O ishodu selekcije, bilo pozitivnom ili negativnom, svi kandidati koji su bili testirani i/ili intervjuisani budu obavešteni.


Ukoliko te ne odaberemo za neku poziciju, možeš ostati deo naše baze kandidata kako bismo te ponovo kontaktirali kada se otvori neka druga pozicija u budućnosti.


Srećno!

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Trg slobode 5, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

08603537

PIB

100584604

Broj zaposlenih

> 1000