Pakom Distribution System d.o.o.

Pakom Distribution System d.o.o.

O kompaniji

PDS (Pakom Distribution System) je core business članica Pakom Grupe. Danas, ova komanija se nalazi na poziciji jednog od vodećih nacionalnih distributera računarske opreme (uključujući komponente, gotove računare, periferije, prateću opremu i softver). Posluje sa preko 1000 partnera u skoro svim mestima u Srbiji.

Vizija - Kompanija koja je mala, lako upravljiva, vrlo prilagodljiva tržištu ali istovremeno i vrlo fokusirana, brza i efikasna

Misija - Znanjem, iskustvom i radom pružiti potpunu podršku partnerima u zajedničkoj misiji kreiranja što kvalitetnijeg srpskog IT okruženja.
Kompanija PDS, posluje sa svetskim najpoznatijim IT kompanijama i globalnim liderima u svojoj branši. Poseduje veliki broj distributivnih ugovora i sub-distributivnih programa. Cilj joj je da portfolio distributivnih programa bude što širi i kvalitetniji, kako bi se pružila kompletna ponuda partnerima a samim tim i krajnjim kupcima.

Pakom Distribution System (PDS), planira da lidersku poziciju na polju distribucije ostvari i zadrži modernizacijom glavnih distributivnih centara u Beogradu i Nišu, te razvojem i podizanjem kvaliteta usluge u distributivnim centrima na celoj teritoriji Republike Srbije. Takođe, Pakom Grupa planira da po uzoru na već postojeću kompaniju Pakom Montenegro , svoje prisustvo pojača i na teritorijama zemalja regiona, pre svega Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Kontakt

Adresa

Sedište: Rajićeva 12, 18000 , Poslovna jedinica : Severni Bulevar 6, 11000 Niš, Srbija

Kontakt
Matični broj

20144416

PIB

104328907