Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

PAN BAU-MAX DOO

PAN BAU-MAX DOO logo
Bavaništanski put 31
Pančevo
SRBIJA
064 644 10 76
108007604
20914688

PAN BAU-MAX DOO


Gradjevinska firma koja se bavi izgradnjom stambenih i nestambenih objekata. U početku su radovi izvođeni samo na objektima u koje smo investirali. Kako je preduzeće raslo, počeli smo da izvodimo radove i za druge investitore.

Iako mlad ogranak firme, Pan Bau Max ima kadar sa višegodišnjim iskustvom u oblasti keramike i sanitarne opreme. Sa stalnim praćenjem trendova i inovacija u pomenutoj oblasti i saradnji sa kolegama iz ogranka izgradnje daje dobru kombijaciju što tržištu donosi svežinu u vidu ponude i usluge,Pan Bau Max Keramika je deo firme Pan Bau Max doo od 2016. godine sa sedištem u Pančevu. Pošto je Pan Bau Max gradjevinsko preduzeće, logičan sled okolnosti je da se širi u pravcu prvobitne delatnosti, pa se donosi odluka da se otvori salon keramike i sanitarne opreme i time zaokruži jedan deo gradnje.

Iako mlad ogranak firme, Pan Bau Max Keramika ima kadar sa višegodišnjim iskustvom u oblasti keramike i sanitarne opreme. Sa stalnim praćenjem trendova i inovacija u pomenutoj oblasti i saradnji sa kolegama iz ogranka izgradnje daje dobru kombijaciju što tržištu donosi svežinu u vidu ponude i usluge.

 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.