PAN BAU-MAX DOO

PAN BAU-MAX DOO

O kompaniji

Gradjevinska firma koja se bavi izgradnjom stambenih i nestambenih objekata. U početku su radovi izvođeni samo na objektima u koje smo investirali. Kako je preduzeće raslo, počeli smo da izvodimo radove i za druge investitore.

Iako mlad ogranak firme, Pan Bau Max ima kadar sa višegodišnjim iskustvom u oblasti keramike i sanitarne opreme. Sa stalnim praćenjem trendova i inovacija u pomenutoj oblasti i saradnji sa kolegama iz ogranka izgradnje daje dobru kombijaciju što tržištu donosi svežinu u vidu ponude i usluge,Pan Bau Max Keramika je deo firme Pan Bau Max doo od 2016. godine sa sedištem u Pančevu. Pošto je Pan Bau Max gradjevinsko preduzeće, logičan sled okolnosti je da se širi u pravcu prvobitne delatnosti, pa se donosi odluka da se otvori salon keramike i sanitarne opreme i time zaokruži jedan deo gradnje.

Iako mlad ogranak firme, Pan Bau Max Keramika ima kadar sa višegodišnjim iskustvom u oblasti keramike i sanitarne opreme. Sa stalnim praćenjem trendova i inovacija u pomenutoj oblasti i saradnji sa kolegama iz ogranka izgradnje daje dobru kombijaciju što tržištu donosi svežinu u vidu ponude i usluge.

 

Kontakt

PAN BAU-MAX DOO

  • Bavaništanski put 31
  • Pančevo
  • Srbija
  • PIB: 108007604
  • Matični broj: 20914688

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.