Pan Lift d.o.o.

Pan Lift d.o.o.

O kompaniji

PAN lift - Ovlašćeni zastupnik - ORONA liftova

Preduzeće PAN LIFT d.o.o. bavi se projektovanjem, isporukom, montažom i održavanjem liftova. Osnovano je u decembru 2002. godine, ali je zahvaljujući pre svega dugogodišnjem iskustvu zaposlenih i kvalitetu proizvoda uspelo da zauzme svoje mesto među vodećim firmama u oblasti liftova.

Zbog uspešne saradnje sa ino-proizvođaćem, preduzećem ORONA, iz Španije, postali smo ovlašceni zastupnik i servisni centar ORONA proizvoda ne samo u Srbiji već i u Crnoj Gori i Austriji.

Širok asortiman proizvoda obuhvata standardne elektricne i hidraulične liftove, panoramske, liftove bez mašinske prostorije, kućne liftove, teretne, auto liftove, maloteretne, liftove za invalidna lica, kao i delove za modernizaciju postojećih liftova.

Preduzeće PAN LIFT ističe se kvalitetom, što potvrđuje i garantni rok od 5 godina na opremu što je jedinstveno na našem tržištu.

Servisna služba Pan Lift-a je u svemu pratila razvoj preduzeća. Pan lift već dugi niz godina uspešno održava razne tipove liftova domaćih i stranih proizvodača, kako u stambenim tako i u poslovnim objektima. Naša servisna služba redovno mesečno održava preko 500 liftova. Znamo da su naši liftovi deo života naših klijenata i da je neophodno da o njima brinemo.  Sigurnost,  tačnost,  profesionalnost i dežurstvo od 0-24 sata govore u prilog opredeljenju da se svima koji su se odlučili za servis Pan Lift-a u potpunosti izađe u susret. Naši serviseri, obučeni u inostranstvu, će u najkraćem mogućem roku rešiti svaki zastoj. U okviru servisne službe razvili smo i izuzetan post-prodajni servis, otvoren za sva pitanja i sugestije, kako bismo saradnju sa Klijentima podigli na viši nivo. Kvalitet naše usluge ogleda se u višegodišnjoj saradnji sa zadovoljnim Klijentima, kao i u sve većem interesovanju potencijalnih Klijenata.

Dokaz uspešnog poslovanja našeg preduzeća je i dugogodišnje učestvovanje na Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu gde smo dobili brojna priznanja.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Arčibalda Rajsa 9, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17453254

PIB

102201696

Broj zaposlenih

< 20