Paradox - Consulting d.o.o.

Paradox - Consulting d.o.o.

O kompaniji

Paradox Consulting, sa sedištem u Novom Sadu, vodeći je outsourcing provajder na teritoriji Srbije. Svakodnevno povezujemo preko 30.000 ljudi i odgovaramo na njihove potrebe. Poslujemo sa više zemalja sveta, sa preko 200 zaposlenih u dva predstavništva u Novom Sadu i Banja Luci.

Prilagođavamo se potrebama naših klijenata, nudimo fleksibilna rešenja i širok spektar usluga iz oblasti brige o klijentima, istraživanju tržišta, prodaje i tehničke podrške.

Paradox Consulting se nalazi među poslovnim subjektima sa najboljim bonitetom za 2018. i 2019. godinu u Srbiji.

Naš tim čini preko 200 posvećenih i iskusnih kolega, kojima koordinira uigran menadžment  tim sa višegodišnjim iskustvom u vođenju i unapređenju radnih aktivnosti. Koristeći globalni pristup i lokalnu ekspertizu, prilikom pažljivog izbora zaposlenih vodimo računa da povežemo prave ljude sa odgovarajućim radnim mestom.

Posedujemo stručnost, iskustvo i sposobnost da pružimo usluge najvišeg nivoa, kroz proaktivan pristup, postavljajući konkretna pitanja i davajući prave i pravovremene odgovore.

Postavljeni pod nemačkim nadzorom, nudimo čitav niz usluga glavnim nemačkim klijentima i njihovim bazama korisnika. Paradox pruža pomoć i podršku za brigu o kupcima za jednu od vodećih nemačkih kompanija u oblasti internet prodaje

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Futoski put 10, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

21059889

PIB

108747955

Broj zaposlenih

101 - 250